icon

Odporučte odrážadlo pre 18-mesačné dieťa

beata90
30. apr 2020

Aké odrážadlo by ste odporučili pre 18 mesačne dieťa? Aké sa Vám osvedčili? Niektorý výrobcovia píšu že odporučené pediatrami- pri vývine bedrových kĺbov.

Odporučte odrážadlo pre 18-mesačné dieťa
lenuliatko84
30. apr 2020

My sme mali auticko mercedes,s tym by chodil doteraz len uz je velky,4 roky.a potom mal obycajne zelene z tesca za 15 euro a to sa nam osvedcilo velmi tiez
A ked bol vacsi kupili sme to drevenne,aj ti bola super kupa.neviem ci na tomto na obrazku nie je daleko sedak od riaditiek

evalin88
30. apr 2020

My mame toto. 😂 pred barakom mame ihrisko, kde bolo taketo odložené, na tom sa naučil odrážať, tak sme kúpili vlastné. Viem o minimálne ďalších piatich deťoch zo susedstva. Uvezie aj 5-ročného, náš má 2 roky a pýta si iba toto

jajka71
30. apr 2020

@beata90 moji mali bobby car chlapcek i dievcatko a neskor cykloodrazadlo jt bug a teraz cakame na bmx so 16palcovymi kolesami

dadka36
1. máj 2020

@beata90 skôr niečo stabilnejšie, s 2 kolesami vzadu

afrodia
29. jún 2020

@dadka36 a co tak funny wheels...moj ma tiez 18m, puky wutsch mu uz je nizke a zavadzaju mu predne kolesa, tak rozmyslam nad dvojkolesovym (no neviem ci uz udrzi stabilitu), z trojkolesovych by som funny wheels...vy ste ake nakoniec vybrali, vidim, ze diskusia je z maja

afrodia
29. jún 2020

@beata90 a co tak funny wheels...moj ma tiez 18m, puky wutsch mu uz je nizke a zavadzaju mu predne kolesa, tak rozmyslam nad dvojkolesovym (no neviem ci uz udrzi stabilitu), z trojkolesovych by som funny wheels...vy ste ake nakoniec vybrali, vidim, ze diskusia je z aprila

afrodia
29. jún 2020

@dadka36 pardon, som ymslela ze vy ste autorka, no i tak som zvedava na nazor 😀

dadka36
Autor odpoveď zmazal
afrodia
30. jún 2020

Preco ste zmazali odpoved, pise ze autor zmazal odpoved