Odporučte značky kozmetiky pre bábätká
Čaute, ženy. 😊 Prišla som si po radu. Chcela by som vedieť, akú značku kozmetiky ste kupovali pre svoje bábätká. Viem, že to, čo vyhovovalo vášmu dieťatku, nemusí vyhovovať tomu môjmu, ale zaujímajú ma vaše názory, rady a skúsenosti. Keďže čakám novorodenca, rada by som vedela, s akou značkou kozmetiky ste boli spokojné.
Ja zatiaľ uvažujem nad Babylove, pretože som na ňu počula veľa dobrých ohlasov. Zaujala ma aj Nivea, ktorá má podľa mňa celkom dobré zloženie. Budem rada, ak sa podelíte o svoje skúsenosti a odporúčania. ☺️ Ďakujem!
Detské mydlo na zadok (asi bupi) + nechtíková weleda. Neskôr šampón na mliečnu chrastu z lekárne. To je asi všetko. Bežne som kupala v čistej vode a nenatierala ničím.
Žiadnu kozmetiku, len čistú vodu. Ak treba niečím natierať, odporučí pediater na poradni.
Idealne nic. Max na ritku po kakani detske mydielko. Cim menej chemie aj tej prirodnej tym lepsie. A to nie som eko bio raw. Ale je na to dnes uz dost studii. Az neskor ked sa dieta viac poti spini na pieskovisku ...

My sme mali purity vision detske telove maslo a upokojujuci olej proti zapareninam. "Sprchac" sme mali gel od Mustela.