icon

Oslava a dvojmesačné dieťa

13. apr 2021

Ahojte.. kamoska sa vydava a po sobasi maju doma posedenie. Samozrejme bude nas iba 6 ludi ale hacik je v tom ze tam velmi nechcem ist pretoze mam doma dvojmesacne dieta a nikdy neviete.. ja som uz prekonala covid ale aj tak nechat doma svokre na noc dvojmesacne dieťa to je blbost alebo nie? co by ste robili vy?

s_a
13. apr 2021

Nešla by som, posedite ešte veľakrát

elizabet173
13. apr 2021

ani by som o tom neuvažovala, posedíte, keď bude bábätko väčšie

petus998
13. apr 2021

Isla by som aj sme boli na svadbe v zahranici maleho mi strazila mama a stalo sa mu nieco ? Sice ja som nekojila a mal 3 mesiace ale aj tak co je na tom zle ?

simonkaa27
13. apr 2021

Tak kazda zena je ina, niektorej to nevadi nechat babo uz takto skor u niekoho. Ja osobne som ked mala Lili 2 mesiace som ani nevnimala este poriadne svet okolie lebo sme si stale ne seba zvykali a nebolo mi prijemne ju nechat niekomu aj hodinu na starosti aj ked sa mi ponukala suseda, ze mi ju pokocikuje aby som si mohla chvilu oddychnut kedze manzel chodi robit prec ale ani to som nechcel

kubkovamama
13. apr 2021

Ahoj.Bez ohladu na covid,ja by som nenechala,mame 4 deti,vlastné mám 3.Najmensia ma 10tyzdnov a teda neviem si predstaviť nechat ju dlhsie ci uz mame alebo svokre dokonca aj manzelovi aj ked im plne doverujem.Ine je ked musis na hodinu-dve na urad,k lekarovi,aj to kam sa moze beriem so sebou.Kvoli oslave ani za nic.Ale samozrejme nic proti maminke,ktora babatko necha strazit.Kazda mama ma inu vazbu na mimino,koji,nekoji,ma vic obavy ci menej.Inak 2 mesiace po porode ti zavidim,ze ty sama si zrejme v dobrej kondicii a zahojena.Lebo ja napr.nie.😁Neviem si predstaviť a vydrzat sama so svojim poporodne sa spravajucim telom na nejakej oslave.

autor
13. apr 2021

tak ze nie som sama co tak rozmysla uz som si myslela ze som blazon

petamich
13. apr 2021

ani ja by som nenechala tak male dieta svokre, sla by som zablahozelat, ked tak na obed aj s drobcom, ak by ti malo byt luto, ze tam nebudes a potom domov
pripadne by som sa ospravedlnila, ze skratka je na vas este skoro a inokedy si to vynahradite

autor
13. apr 2021

@petamich jasne ideme len gratulovat a potom domov... a nech si hovori kazdy co chce aj ked nekojim nikdy nevies co sa stane a tak isto aj covid ma strasi

simonkaa27
13. apr 2021

Nie neboj sa nie si blazon 🙂 Rozhodujes teraz aj za seba aj za dieta a proste ked ti pride este skoro takto odist na celu noc tak ti to nemoze nikto vycitat. Podla mna aj keby tam idete tak nevies mysliet na nic ine ako na to ci je dieta ok a aj tak by to nemalo zmysel, vobec by si si to neuzila

autor
13. apr 2021

@kubkovamama v dobrej kondicii nie som :D trapia ma kila navyse :D rana po sekcii je uz zahojena neboli ani nic len som tucna vyzeram jak gulka :D zial nekojim tak malicka je na UM cize ked potrebujem odbehnut tak ju vedia postrazit aj nakrmit ale v noci nam vystraja a place a toho sa bojim ze ju neutisia.. takze odbehneme len tak na 4 hodinky 🙂

autor
13. apr 2021

@simonkaa27 😉 no ved to

ivangeline
13. apr 2021

Sla by som nachvilu..ak to situacia bude dovolovat. ;)

hipuska
13. apr 2021

Autor: informovala by som ale nevestu. Môže miesto vás pozvať iných ľudí

elizabet173
13. apr 2021

@petus998 nestalo sa mu nič a tiež mohlo, tebe by sa tiež nič nestalo, keby si tú svadbu oželela. je to otázka priorít, u mňa by to teda pri trojmesačnom dieťati určite svadba nebola. Ani v zahraničí.