icon

Pasenie koníkov a grckanie

peaxsa
4. jan 2017

Chcem sa opýtať moja má po 4 mesiaci a dávam ju na bruško pásť koníky ( každý to hovorí inak) po chvíľke mi odgrgne a hneď vygrcne trošku aj keď je po jedle aj hodinku potom ju dávam na bruško. Neplače rada je tak. A po 3o mi zase to spraví. Robieva to aj Vaše bábo?

n0mi
•
4. jan 2017

@peaxsa babatka bezne grckaju. Hlavne ju nedavaj hned po najedeni. Ved ani tebe by nebolo prijemne,keby si najedena a lezis na bruchu. Daj ju odgrgnut po jedle,mozno menej bude grckat.

slavka1811
•
4. jan 2017

myslim,ze je to ok ked trosku vygrcne.mne mala grcne este aj po troch hodinach ked jej idem dat dalsiu davku mliecka

patka24
•
4. jan 2017

Ak toho nie je vela, tak by to malo byt v pohode, moj tiez grcol aj po troch hodinach. A teraz ma 7 mesiacov a minule mu o siedmej vecer usiel zvysok batatatu, co mal o jednej na obed.

luciamic
•
4. jan 2017

@peaxsa moj syn to robieval ked mal asi 4 mesiace, neviem uz presne. nezavisle na tom kedy jedol predtym a ci uz grgol, negrgol. Proste ked som ho dala na brucho prisiel najprv jemny grg a ked som ho hned nebrala na ruky tak za par sekund s dalsim grgom trochu vygrcol. ALE - trvalo to mozno tyzden, a same to preslo, skor ako som to stihla zacat "vaznejsie" riesit. Moja teoria je, ze to bolo nejake prisposobovacie obdobie, ze zacal viac jest a zaludok bol este malicky na ten objem, tympadom ked si na zaludok na bruchu zatlacil tak nieco vyslo, a trvalo par dni kym sa zladil apetit s objemom zaludka. 🙂

peaxsa
autor
•
6. jan 2017

@n0mi ja ju nechávam odgrgnut.potom ju nechám hrať na chrbatik a po hodinke ju dám na bruško

peaxsa
autor
•
6. jan 2017

@luciamic Tak dúfam že to prejde možno si tlačí na žalúdok a ešte si strká prsty do úst tak možno ju aj stoho napne

peaxsa
autor
•
6. jan 2017

@patka24 je to len trošku s nebráni sa byť na brušku