Pitný režim popri kojení
Baby prosim vas kedy ste zacali s vodou,respektive cajom ked ste kojili? Dakujem
@mostlyharmless čaj som dávala prvu zimu,mala 4 mesiace a vodu keď mala týždeň. Narodila sa keď bolo 35 stupňov. Pri prechádzkach vonku dostavala vodu,lebo nie vzdy bolo možné/ vhodné dojčiť.
@mostlyharmless ja som dávala normálne, asi po 4 mesiacoch aj vodu aj čaj, nedalo sa vždy, len dojčiť a ja si ani nemyslím, že dieťa sa z toho až tak napije napriek tomu, že je dojčené často.
@mostlyharmless Nase vsetky deti boli/su kojene. Caj nikdy a voda sa ma zavadzat pomalicky, ked zacnes v ca. 6. mesiacoch davat prikrmy. Z 5ich deti mame dve letne. Starsia dcera sa narodila, bolo 36 stupnov. Kojila som vzdy, ked si deti vypytali. Tiez zijeme v krajine, kde je jun/jul/august 50 stupnov, teraz je este stale takmer 40. Kojenie je aj od smädu. Najmladsia ma teraz 9 mesiacov, uz pije aj vodu, aj sa koji, aj pekne je s nami pri stole.
Vyplavuju sa minerály a mlieko sa zbytočne riedi. Ono je z veľkej časti z vody. Ja som dávala s prvými prikrmami v 7./8. mesiaci, ale nevedela z toho piť, až okolo roku sa reálne že normálne sama napila a tak
Od zaciatku kvoli stolici na odporucanie lekarky po troskach kamilkovy caj,cez leto kvoli horucavam prevarenu vodu.nie vzdy bolo mozne vytiahnut prso napr.v obchode,a revat od smadu som dieta nenechala
@mostlyharmless maly bol jarny, on len v lete obcas dostal trosku vody, ale mala len moje mlieko , hoci bola jarna.. tam.som.ju radsej castejsie prikladala..takze az nejak ked viac prikrmov papala..

niekedy po roku.