Plienky pre chlapcov: Ktoré nepretečú?
Chcem sa opýtať na plienky, ktoré skutočne u chlapcov nepretečú. Aké máte skúsenosti? Skúsili sme Babylove, Pampers Active, Pampers Premium Care, Freed & Flo. Veľkosť vždy dobrá, ale veľmi čato sa stane nehoda 😵💫 som zúfalá.
Skus kolorky a prebalovat castejsie
Z lidlu si za mna strasne tenucke
@daiane7 a mate spravnu velkost ? Nam pretekali ked sme mali mensiu velkost, kg sice este sedeli, to boli v limite, ale uz boli male, akonahle som vymenila za väcsie znova pekne drzia, pouzivam pampers premium care, este boli super kolorky. Skusala som aj z dm, lidl, tesco, moony ale tie pretiekli. Zvyknem cez den ked sme doma pouzivat tie z dm, kedze prebalujem castejsie. Ked niekam ideme alebo na noc davam pampers, to mam u nas istotu.
@daiane7 baby love naprd, aj Lidl aj Tesco, všetky nám pretiekli ..najviac sa nám zapáčili kolorky ale tiež sa nám stalo že pretiekli, najlepsie a najlacnejšie sú Dady dajú sa objednať aj z netu nemusíte chodiť do Poľska ..
@daiane7 ani jedny plienky mi v živote nepretiekli, treba častejšie prebalovať, aj keby to malo byt v noci 🤷♀️
Mne sa stalo že pretiekla plienka keď sa dcéra moc tréla zadkom kade tade. Ale najlepšie boli pampersky alebo huggies
@daiane7 a mate spravnu velkost ? Nam pretekali ked sme mali mensiu velkost, kg sice este sedeli, to boli v limite, ale uz boli male, akonahle som vymenila za väcsie znova pekne drzia, pouzivam pampers premium care, este boli super kolorky. Skusala som aj z dm, lidl, tesco, moony ale tie pretiekli. Zvyknem cez den ked sme doma pouzivat tie z dm, kedze prebalujem castejsie. Ked niekam ideme alebo na noc davam pampers, to mam u nas istotu.
Nam tiez pretiekli ak nesedela velkost...tym nemyslim tu uvedenu na plienkach, ale ze proste syn potreboval vacsie aj ked podla vahy mala sediet, tak ako pise @anonym_118cb5
A pri kazdom dietati sadli ine, pri prvom pampers a lidl, pri druhom zvacsa lidl a pri tretom najviac dada plienky (najlepsie sedeli synovi nohavickove).
Dry Nites - len sú od 12 kg

@daiane7 my sme pouzivali babylove z Dm pri 3ch, nikdy nebol problem ze by pretiekli. Ale doma pouzivali latkove.