Plienky pre ročné dieťa
Ahojte mamicky, zvazujem pre bratovho syna kupit plienky zatial ma 3 mesiace ale chcem mu kupit ako rocnemu keby nahodou maju v zasobe teraz. Ake su najlepsie? Vdaa
Nas ma 11m,je cvalko a nosi lupilu 5. Podla mna su najlepsie. Mnohi si pochvaľujú tie z dmky, tiez su v pohode. Ved si zisti aku pouzivaju znacku a kup 4+ alebo 5ky
Neviem kolko toho chces kúpiť, ale mozes trebars Kupit 2 veľkosti a vybavene.. fajn su kolorky, dm-kacke
To maju akoze 9 mesiacov doma skladovat plienky? Nech maju v zasobe? Co zo dna na den prestanu vyrabat? Ak chces kupit plienky, co je za mna totalna blbost, lebo to uz vobec nie je drahy sortiment, tak kup max o cislo vacsie, ako nosi teraz. Mna by vystrelo skladovat doma plienky na tak dlho.
@dominik2795 Toto určite neodporúčam, každému sedia iné plienky a najmä nie vždy rovnaké. Naša ma 7 mesiacov a od narodenia sme zmenili už 2x.
Tak je pravda že aktuálne obchodoch už kúpiš veľké hovno a male prd. Ale neviem ako chceš kúpiť jeden balík za 10 ak sú prémiové tak do 20 eur, tak kupovať o tri čísla väčším plienky naozaj zato nestojí. A ak ich chceš kúpiť viac do zásoby, tak mi majú niekde stáť 4 x100 kusové pakle plienok v byte tak ma šľak trafí. Kúp len aktuálnu veľkosť maximálne plus jedno číslo. A hlavne si značku ktorú používajú. Teda radšej choď dm-ky pre nejakú hračku decku alebo pohárik alebo látkové plienky
Každemu dieťatku sadne niečo ine každa matka musi zvažit čo da svojmu dieťatku .
Ja použivam pampers premium care 4 a 5 ky aj pantsy .
@dominik2795 to je podľa veľkosti dieťaťa. Plienky sú v obchodoch stále, len nemusia mu vyhovovať. Nemá zmysel kupovať veľmi do predu. Ja mám veľké deti vrastovo, takže dcére 6m dávam 5ky plienky a kamarátka dáva 20 mesačnej 4ky. No napr. Pampers zvládali obaja dobre, ale synovi vadili Babylove, Fred&Flo, a skončili sme na Lupilu.

@dominik2795 No ja som asi nepochopila otázku... 😳 Ma tri mesiace,ale chces mu kúpiť plienky na ročné?To závisí od váhy aj výšky dieťaťa... Môj bude mať rok a najlepšie mu sedia "štvorky",ale už tie s dodatkom "plus". No a značka,tak to sa spýtaj,akú preferujú,lebo toto je veľmi individuálne.