Pomáhajú vám muži s deťmi, keď ste choré?
Ahojte. Som momentálne chorá už pár dní. A vždy na večer dostanem horúčku. Čo ma trápi je že som nebola ani schopná okúpať deti. Naozaj ledva ledva ale musela som to zvládnuť. Ako to riešite keď ste choré? Zvládate to alebo vaši muži nesedia na gauči s telefónom a iqosom v ruke ako ten môj? Môjho teda nehlo aj keď som ho poprosila..a prišlo mi to ľúto tak som trošku vybuchla a začala plakať.. on hneď že"čo reves nasilu.. nič iné nevieš" to je jeho keď mi príde niečo ľúto.. hmm Neviem teda deti som si okupala už ale toto ma sere jeho prístup a som z neho smutná.. už ani nie nahnevaná iba smutná.
Ale keby muza mam ,cakam ,ze to urobi!no nakoniec nao su nam potom muzi,ked mame zarabat a starat sa len na pritaz!
@ejmi25 to mi je veľmi ľúto..no vidíš aj keď my otca máme tak je nám na nič takže sme natom podobne...
Neviem ako si to myslela či ironicky že načo sú nám muži.. no ja byť muž tak sa snažím pomáhať nájme keď je žena chorá..predsa tiež nesedí na zadku celé dní tiež sa nevyspi.. ja chápem svojho muža ok chodí do práce kde pracuje fyzicky skoro ráno vstáva. Lenže u neho nevidím nič ani keď je PN ani je keď víkend. Furt ho niečo bolí keď ho o niečo poprosím. Zakaždým ho boli niečo iné.. mne to už príde ako výhovorky
@ejmi25 a posledne sa s výhovorkami ani nesere narovinu mi povie "sprav si sama"
Tak podla mňa je dosť arogantný. Pravdaže si na materskej, ale deti sú predsa spoločne, nie tvoje... A ste partneri. Napríklad môj syn je zvyknutý, že chce mliečko len odo mňa, proste od nikoho iného nechce... Takže môj muž sa snaží, aké toto musím vždy ja🤷♀️. Ale nikdy mi nepovedal, že je mojou povinnosťou starať sa o dieťa a on nič nemusi. Akože on je v praci 8 hodín a potom doma oddychuje? A ty máš kedy voľno? Ci ty nemáš právo na nič? A keby si musela ísť do nemocnice? A trosku úcty k tebe?
Ach, presne pre toto je dobré najskôr spolu bývať a vidieť ci ten človek sa aj stará o prostredie v ktorom žije a o človeka s ktorým žije. Alebo ci je to lenivá hnida ako tento tu. Ani tu nebudem písať čo všetko ten môj robí, lebo nechcem dráždiť tie húfy žien co si uvazuju na krk takéto hovädá. Bodaj by sa podarilo vykopnut ho
@mamutka ja som s mužom pred svadbou nebyvala, ale videla som, že vie prať, o žehliť si, navariť jednoduchšie jedlá. Každý má svoje nedostatky. Ale nechápem, že kde a kto vychoval človeka, ktorý očakáva, že keď si urobí deti, tak je povinnosťou ženy sa o ne starať. Ako tu bolo spomenuté: on je 8 hodín v práci, žena rovnaký čas je s dieťaťom a stará sa o domácnosť. Potom by to malo byt 50:50 večer. Ja to nechápem. Môj muž sa teší, že príde domov a spolu obriadime syna. Okupeme ho, uspime...
@snehulak77 píšem to preto, že je najjednoduchšie zistiť to vsetko pri spoločnom bývaní, ale dá sa to pravdaže aj inak. Len si treba všímať tie správne veci, názory a postoje. Niekedy mam pocit, že ženy idú po veľmi jednoduchých veciach, proste miestny čavo, najväčší dedinský frajer, lebo ma auto, obstarozny bavorak a na benzín mu ledva ostane, hlavne ze seka frajera. Po stole buchnut vie, takže je chlap. Barak ma, rozumej, byva u matky, ktorá mu vari aj perie, takže sam neurobí nič a pod. O otázke výchovy detí sa s ním vopred ani baviť netreba, lebo by ho to ešte vyplašilo a šiel by o dvere ďalej. Mne to dokonca príde, že je tu u nás ešte stále veľa žien, ktoré sa boja ze ostanú na ocot, keby to odkladali, takže si presne taketo individuá viažu na krk a potom lamentuju, že nemajú kam odísť.
Ten môj tiež pre deti doslova žije, ja si neviem predstaviť, že by som s takym blbom žila, že by ho vlastne deti obťažovali
Tak ak si máš spraviť sama, lebo pánko chodí do roboty a zarába, tak mu najbližšie nastav ruku a povedz: "V poriadku, daj mi peniaze a ja to vyriešim. Veď chodíš zarábať, to je tvoja robota!"
Objednaj hodinového manžela a nech spraví čo treba, keď je pánko lenivý a má hlúpe reči.
A ešte jedna vec: Ako on vie, ako to zvládajú iné ženy na materskej? Čo s nimi býva doma? Chrapúň.
Ahoj, ja som tiež momentálne smutná. Malý mi bol tento týždeň strašne chorý, ja som to o pár dní chytila a mala tiež teploty, prosila som muža nech sa v robote vypýta (chodí na týždňovky s kamiónom, ale len tu po okolí SK, max CZ, HU) a myslite, že to urobil? Nie, neprišiel. Ja v teplote, malý v teplote a samy sme bojovali... Keby mi aspoň povie, že sa opýtal a nedá sa, ale nič take mi nepovedal, čiže to určite neriešil. Vo štvrtok som mu volala, či si nezoberie aspoň na pondelok voľno, že by šiel so mnou k Dr na kontrolu s malým. A hneď začal, že to budeme obaja chodiť s malým k Dr. Keď ja som doma?! Hovorím mu, stále som chorá a on ze jaaj, zabudol som a to ma dorazilo. Na jednu stranu mi písal jak ma ľúbi a keď ide o skutky, tak nič. Strašne ma to bolí, som mu nakoniec povedala, nech nič nerieši, že sa cez víkend dám dokopy a všetko zvládnem... Ja naozaj neviem, čo mám robiť. Najradšej by som mu dala nejaku príručku, aby si všetko uvedomil...
@robinsonka123 tak to je velmi neprijemne... To by sa ma fakt dotklo. Pravdepodobne si mysli, ze ty vsetko zvladnes. Je mi to luto. Fakt by si zasluzil priucku.

Som sama s detmi vsetci pozitivny!ja teploty zimnica ,samozrejme som aj varila,upratujem len ked uz vidim ,ze treba.