Porovnávanie bábätka s inými
Dobrý deň mamičky, prosím skôr o radu, podporu než o,, odsúdenie,,
Mam 1. dieťa, dcérku 4,5 mesiaca stále počúvam aká je drobná, malinka lekárka tvrdí, že priberá akurát vždy mi to príde veľmi ľúto.Mama mi vraví, že aj ja som bola taká útla. naša malá je veľmi šikovná, čo sa vnímania týka, hraje sa s hračkami už od 2 mesiaca, usmieva sa na ľudí, krásne papá príkrmy, kojila som 2 mesiace viac žiaľ nešlo., sem tam po umelom mlieku grcne ale nič strašné, že by po každom jedení a veľa . drží hlavičku, na brušku sa vie prevalit na chrbát.. len ma mrzí, že jej rovesnícka už začína lozit a naša ma ešte slabé ručičky nedokáže to ešte.. alebo ta spomínana rovesnícka má už 2 zuby a naša nič ☹️neustále ju podvedome porovnávam a mrzí ma že je menšia než rovesníci a nedokáže ešte toľko veci ☹️veľmi ju ľúbim a mam výčitky, že ju takto v hlave zrovnavam...
ako ste to mali s deťmi vy?

@123nataly123 moj ma 8 mesiacov a nelozi, zacal sa este len prvy zub prerezavat. Tiez je velmi sikovny v ostatnych veciach,papa vsetko zaradom jak kombajn, ukecany neskutocne. Ono to tak vraj byva ze nevyvyja sa vsetko naraz ze su deticky co sice lozia ale v inych veciach su pozadu ze nie su take sikovne s rozpravanim,hranim chytanim napodobnovanim a tak. Tiez ma to trapilo ale viem ze on to dobehne, kasli na to co ine deti...nie je to na nic dobre, tes sa zo vsetkych tych veci co si vymenovala v com je sikovna a nemusis riesit ze nepapa atd