icon

Používali ste dojčenskú alebo prevarenú klasickú vodu?

29. jún 2026

Ahojte, my sme nedávno začali s prvým jedlom a teda dcéru som doteraz len dojčila. Len mám obavu ako vodu kúpiť keďže vkuse niečo sťahujú dokonca už aj značku Lucka čo som si myslela že je bezpečná. Čo si o tom myslite bude stačiť vodu prevariť klasickú? Ďakujem.

anonym_9f108b
29. jún 2026

Zvyknem s Kauflandu ich značku vodu alebo Drobček keď je za dobrú cenu dvojlitrova.Lucku som nikdy nekupovala lebo je aj bola vždy predražena

anonym_ec70e0
29. jún 2026

@anonym_autor používala som nirmalnu vodu z vodovodu. Na Slovensku mame kvalitne vody. Voda z vodovodu je ošetrená a pravidelne testovaná
Nevidím zmysel kupovať vodu, ktorá stojí v platovej fľaši. Keby aspoň v skle.

anonym_25c711
29. jún 2026

prevarala som z vodovodu, alebo filtrovanu ...a po par tyzdnoch ani to nie - nechcelo sa mi to riesit. U nas je fajn voda. Lucku beriem iba mimo dom na vylety a dovolenky. Aj keby dojcenska voda bola zo zlata nepaci sa mi skladovanie v plastovych flasiach a to, ze neviem ako bola skladovana.... Skratka mi toto prislo ako mensie zlo. Urob ako uznas za vhodne, dieta bude OK... O dva mesiace bude "oblizovat zachodovu dosku" a ochutnavaat pieskovisko. chapes ako to myslim...

esther100
29. jún 2026

Kedy sťahovali Lucku?to som nepostrehla

viestta
29. jún 2026

Ak mate verejny vodovod, tak pouzivaj vodovodnu na varenie. Po roku uz netreba vodu prevarat ani na pitie. Ak mate nekvalitnu vodu z vlastnej studne, var z kojeneckej, aj na umele mlieko ju pouzivaj.

autor
29. jún 2026
@viestta

Ak mate verejny vodovod, tak pouzivaj vodovodnu na varenie. Po roku uz netreba vodu prevarat ani na pitie. Ak mate nekvalitnu vodu z vlastnej studne, var z kojeneckej, aj na umele mlieko ju pouzivaj.

@viestta ďakujem vám práveže vodu mame dobrú sme z ba a či som čítala tak kvalitovo super. Len teda všade čítam že všetko len v dojčenskej tak som z toho taká zmätená čo je vlastne dobre..

anonym_8fd01e
29. jún 2026

@anonym_autor Na pitie od narodenia do polroka dojčenskú, na varenie príkrmov a UM. vodovodnú. Od polroka už aj na pite vodovodnú, neprevárala som.

autor
29. jún 2026
@esther100

Kedy sťahovali Lucku?to som nepostrehla

@esther100 dnes som čítala Tesco stahuje

anonym_c4f884
29. jún 2026

No ako u nas voda je taka, ze ekd napustam pohar tak mama cely biely 😂 takze ja taku vodu by som nedala babatku ani prevarenu. Takze zalezi od vody aku mate, v robote mame normalnu ale doma hroznu ani ja ju nepijem nepomohlo ani filtrovat ani prevarit.

anonym_ec70e0
29. jún 2026
@anonym_autor

@viestta ďakujem vám práveže vodu mame dobrú sme z ba a či som čítala tak kvalitovo super. Len teda všade čítam že všetko len v dojčenskej tak som z toho taká zmätená čo je vlastne dobre..

@anonym_autor v BA naozaj nie je potrebné kupovať vodu vo fľaši.

anonym_22a12d
29. jún 2026
anonym_d3e6e6
29. jún 2026

@anonym_autor ak mas vodu z vodovodu, zo zdroja vody, ktory je kontrolovany, tak kludne tu.
My sme tak pouzivali a len na cesty sme nosili dojcensku. A ked sme sli k nasim, lebo oni maju studnu, len raz za cas ju daju skontrolovat a v lete, ked je jej malo, bojim sa. Tak to sme si bud nabrali vodu doma z vodovodu alebo kupili, ked boli deti vacsie, tak aj obycajnu vodu neperlivu z Lidla. Pri babatkach tu dojcensku teda.

koniarova
29. jún 2026

Prvému výhradne prevarenú dojčenskú, druhému prevarenú z vodovodu. Tretiemu z vodovodu a keby som mala štvrté tak predpokladám,že aj z potoka by bola dobrá.🤣🤣🤣