Používali ste dojčenskú alebo prevarenú klasickú vodu?
Ahojte, my sme nedávno začali s prvým jedlom a teda dcéru som doteraz len dojčila. Len mám obavu ako vodu kúpiť keďže vkuse niečo sťahujú dokonca už aj značku Lucka čo som si myslela že je bezpečná. Čo si o tom myslite bude stačiť vodu prevariť klasickú? Ďakujem.
@anonym_autor používala som nirmalnu vodu z vodovodu. Na Slovensku mame kvalitne vody. Voda z vodovodu je ošetrená a pravidelne testovaná
Nevidím zmysel kupovať vodu, ktorá stojí v platovej fľaši. Keby aspoň v skle.
prevarala som z vodovodu, alebo filtrovanu ...a po par tyzdnoch ani to nie - nechcelo sa mi to riesit. U nas je fajn voda. Lucku beriem iba mimo dom na vylety a dovolenky. Aj keby dojcenska voda bola zo zlata nepaci sa mi skladovanie v plastovych flasiach a to, ze neviem ako bola skladovana.... Skratka mi toto prislo ako mensie zlo. Urob ako uznas za vhodne, dieta bude OK... O dva mesiace bude "oblizovat zachodovu dosku" a ochutnavaat pieskovisko. chapes ako to myslim...
Ak mate verejny vodovod, tak pouzivaj vodovodnu na varenie. Po roku uz netreba vodu prevarat ani na pitie. Ak mate nekvalitnu vodu z vlastnej studne, var z kojeneckej, aj na umele mlieko ju pouzivaj.
Ak mate verejny vodovod, tak pouzivaj vodovodnu na varenie. Po roku uz netreba vodu prevarat ani na pitie. Ak mate nekvalitnu vodu z vlastnej studne, var z kojeneckej, aj na umele mlieko ju pouzivaj.
@viestta ďakujem vám práveže vodu mame dobrú sme z ba a či som čítala tak kvalitovo super. Len teda všade čítam že všetko len v dojčenskej tak som z toho taká zmätená čo je vlastne dobre..
@anonym_autor Na pitie od narodenia do polroka dojčenskú, na varenie príkrmov a UM. vodovodnú. Od polroka už aj na pite vodovodnú, neprevárala som.
Kedy sťahovali Lucku?to som nepostrehla
@esther100 dnes som čítala Tesco stahuje
No ako u nas voda je taka, ze ekd napustam pohar tak mama cely biely 😂 takze ja taku vodu by som nedala babatku ani prevarenu. Takze zalezi od vody aku mate, v robote mame normalnu ale doma hroznu ani ja ju nepijem nepomohlo ani filtrovat ani prevarit.
@viestta ďakujem vám práveže vodu mame dobrú sme z ba a či som čítala tak kvalitovo super. Len teda všade čítam že všetko len v dojčenskej tak som z toho taká zmätená čo je vlastne dobre..
@anonym_autor v BA naozaj nie je potrebné kupovať vodu vo fľaši.
@anonym_autor ak mas vodu z vodovodu, zo zdroja vody, ktory je kontrolovany, tak kludne tu.
My sme tak pouzivali a len na cesty sme nosili dojcensku. A ked sme sli k nasim, lebo oni maju studnu, len raz za cas ju daju skontrolovat a v lete, ked je jej malo, bojim sa. Tak to sme si bud nabrali vodu doma z vodovodu alebo kupili, ked boli deti vacsie, tak aj obycajnu vodu neperlivu z Lidla. Pri babatkach tu dojcensku teda.
Prvému výhradne prevarenú dojčenskú, druhému prevarenú z vodovodu. Tretiemu z vodovodu a keby som mala štvrté tak predpokladám,že aj z potoka by bola dobrá.🤣🤣🤣

Zvyknem s Kauflandu ich značku vodu alebo Drobček keď je za dobrú cenu dvojlitrova.Lucku som nikdy nekupovala lebo je aj bola vždy predražena