icon

Prací gél pre bábätko

emmacarmen
15. júl 2021

Ahojte baby, som prvorodička, čiže sa v nicom nevyznam moc… chcem kupit praci gel pre babatko.. pocula som ze lovela je super… ale maju gel na farebne a biele, ziadny UNI.. ako ste to riesili, prosim? Kupovali ste aj aj ci ako?🤔

silvusias
•
15. júl 2021

Ja som kupovala bupi a bol fajn ale lovela je dobra hlavne na biele okakané oblečenie 🙂

petus998
•
15. júl 2021

@emmacarmen ja som kupovala persil sensitiv biely pre babatka krasne vonia uplne jemnucko a vyperiee

kristina1001
•
15. júl 2021

@emmacarmen Ja používam batoľa rozmýšľala som aj nad lovelov ale mne smrdela strašne

veronice
•
15. júl 2021

Ja pouzivam uz len EcoMimi z eurony. Staci ho malo (20-30ml na jedno pranie), neobsahuje zbytocnu chemiu, opticke rozjasnovace, plnidla... Vhodny aj pre ekzematikov a kraaaasne voni ze ani avivaz netreba 🙂 poslem ti vzorky ak chces, vyskusas 🙂 (a hlavne z 1l balenia vyperies aj 50 praciek takze usetris miesto aj peniaze)

biem22
•
15. júl 2021

@emmacarmen mám nachystanú aj na biele aj na farebné, nemyslím si, že bude problém to minút 😅

kkovacovak
•
15. júl 2021

@emmacarmen kupujem lovelu aj nám dospelým a mám aj na biele aj na farebné. Pre bábätko ti stačí kľudne len jedno. Aj tak má bábo väčšinu vecí bledých takže sa absolútne nič nemôže stať

mabenn
•
15. júl 2021

na zaciatku som mala lovelu pre biele a farebne osobitne, ked sa vela pralo a pouzivali sa plienky textilne, casom som si vystacila len s farebnym

jasminka22
•
15. júl 2021

@emmacarmen ja pouzivam tiez lovelu aj na biele, aj na farebne oblecenie mam, mala som aj bupi na farebne, bol dobry

tosomja
•
15. júl 2021

Ja používam Savo gél , pekne vonia a nemáme žiadne vyrážky ani nič podobné. Vyperie pekne aj plienky.

@veronice dostať ten gel bežne v obchode?

kubkovamama
•
15. júl 2021

@emmacarmen gel sensitive z dmky, je pre alergikov,citlivu pokozku a aj pre bábätká.Periem v tom aj svoje a dcerine spodné prádlo na horuco.Planujem po prvych mesiacoch uz prat bezne s ostatnými vecami,pri prvych detoch som tak robila,co ma "strasilo" som pre istotu vyzehlila.Ved to babatko aj tak je v kontakte so všetkým moznym,vezmes na ruky na tvoje oblečenie,deka,postieľka plachtu,hniezdo tiez denne neperies a nezehlis,moc to neprezivam to separovane pranie.Samozrejme ak je bábo alergicke,vyhadzane,niekto chory,to je ine,potom ano prať zvlášť v niečom na to určenom

linda117
•
15. júl 2021

Ja kupujem lovelu aj na biele aj na farebne, periem v nej aj nam dospelym 🙂 len som teda na odporucanie koznej lekarky presla z gelu na prasok, je setrnejsi k pokozke

zuzudrnda
•
15. júl 2021

Sonett a Yellow & Blue od Tierra Verde. Na skvrny sol a zlcove mydlo je super. Eko, na baze mydla. Nemala som problem dat na jemnu detsku pokozku. Obe maju aj jemnu vonu esencii - napr.levandula, pomaranc.

1katus1
•
15. júl 2021

@kristina1001 lovela smrdí aj mne nemôžem si pomôcť

1katus1
•
15. júl 2021

@emmacarmen ja som používala bupi gél na pranie. Aviváž nie lebo susim v sušičke. Ale ak ti môžem poradiť nekupuj si veľké balenie do zasoby. Môže sa stať že dieťatku nesadne prach či gél na pranie a budeš ho musieť vymeniť. A zbytočne ti potom ostane doma.

veronice
•
15. júl 2021

@tosomja nie ale sa sa objednat z eshopu a kurier prinesie az pred dvere

tosomja
•
16. júl 2021

@veronice aj vzorky sa dajú objednať?

veronice
•
16. júl 2021

@tosomja tie ti poslem zdarma. Ak by si chcela, napis mi do ss adresu 👍

jullienka
•
16. júl 2021

@emmacarmen ja som vyskúšala bupi, persil a malý sa mi vyhadzal od nich už 4 roky používame lovelu.. Mam kúpenú len na farebné veci ale periem v nej aj biele 😊