Prázdniny u starkých - prehlásenie
Ahojte,
mala by som otázku. Možno sa mi budete smiať, ale.. Mám dve dcérky (4r. a necelé 3r.) a majú ísť prvý krát svokrovcom na víkend. To by asi nebol problém, ale každý mi hovorí, že treba písomné prehlásenie o tom, že sme s tým súhlasili. Príde mi to zvláštne, ale nemám sa koho opýtať, lebo nikto z môjho okolia neposiela deti na prázdniny k starkým.. A hlavne bude ich tam viezť švagriná (s týmto nie som stotožnená, ale tak..). Neviete prosím ako je to s tým prehlásením ?
@cherrymonsterdoll akoze co keby sa stalo? Ze ma uraz, tak to vyhlasenie vyuzijes nejako proti nim,ze nanho nedavali pozor, ci ako? Alebo ze v takom pripade mozu s nim ist na pohotovost? Lebo inak by nemohli ist? Toto mi pride riadne na hlavu
Ahojte, tak sa to vyriešilo samé. Manžel pochopil a uznal, že švagriná je pre dcérky cudzia.. Jej výhovorka prečo na ne kašle štyri roky som ja. Ona k nám chodiť nebude, lebo si nerozumieme (to sú veci, ktoré vieme vyriešiť, keby ich tak veľmi chcela vidieť) a okrem toho staršia dcérka priniesla zo škôlky črevnú vyrózu a od štvrtka sme si ňou prešli komplet všetci 🙈

@ckocka to vôbec, ale neviem ako to funguje. Vždy ich brali len naši alebo svokrovci autom, neriešila som to.