icon

Prebaľovať bábätko aj v noci? Aké sú najlepšie plienky?

Dnes o 10:47

Ahojte mamičky ...
Tie čo máte bábätka ja UM, prosím vás prebalujete za každým v noci ?? Ja mám dilemu, maličkú samozrejme cez deň prebalujem pred každým kŕmenim, každé 3-4 hod, ale v noci pekne spinka a zobudí sa naozaj len na mliečko, a keď ju mám v noci prebaliť vždy sa dosť zobudí ...v noci nekaka(samozrejme pokakanu by som ju nikdy nenechala) ale môžem vynechať prebaľovanie v noci keď iba cika ? A ak áno, aké plienky sú najlepšie na noc ? Malinká má mesiac a pol

anonym_c059e7
Dnes o 10:48

Jasne, nemusíš ju vkuse prebalovat, najmä keď spinka

anonym_ec5ef6
Dnes o 10:56

Nemusíš. Ale, sleduj pozorne či nemá začervenanie. Ak ano, musíš začať prevalcovať

anonym_27a7d0
Dnes o 11:03

@anonym_autor ja tiež v noci neprebalujem, kojím síce sle to je ssi jedno. Prebaľovanim v noci sa mi prebral a nezaspal hneď ako po kojeni. Ale už aj o 1 kakal tak jasne že som ho prebalila.

anonym_54e9e9
Dnes o 11:12

Kým nekaká, neprebaľujem, zobudí to dieťa a potom uspávam aj vyše hodiny, plienka v pohode vydrží do rána, používam pampers premium care

anonym_8af485
Dnes o 11:16

Prebaluj podľa potreby to je celé

anonym_ab1550
Dnes o 11:18

Ja neprebalujem a to dojčím a spi mi celu noc max1x sa zobudí na dojčenie. Raz sa mi stalo že sa pokakala v noci aj to počas dojčenia ale to som urobila tak že som ju normálne uspala a opatrne prebalila aby sa nezobudila.

anonym_ab1550
Dnes o 11:18
@anonym_ab1550

Ja neprebalujem a to dojčím a spi mi celu noc max1x sa zobudí na dojčenie. Raz sa mi stalo že sa pokakala v noci aj to počas dojčenia ale to som urobila tak že som ju normálne uspala a opatrne prebalila aby sa nezobudila.

A plienky používame pampers premium care a vydržia pekne 12h pohode

michaela329
Dnes o 11:47

@anonym_autor prebalovala som vždy pred krmenim, on sa mi potom pri papani opäť uspal. Na noc som.pouzivala nočné kolorky.

salama1618
Dnes o 11:54

@anonym_autor neviem si predstavit ze by som ho neprebalila minimalne kazde 2-3hodiny ked ho vnoci krmim. Dam mu flasku a pritom ho rychlo prebalim za 2 min a pekne spinka dalej do rana. Ale takto robime od prveho dna preto je zvyknuty asi

anonym_948b29
Dnes o 13:30

Nemusis prebalovat, take male deti vela nenacuraju.. uvidis ked bude dieta starsie a raz sa vycika a aj plienku precura🤣🤣

lucia147852
Dnes o 13:41

No ja si neviem predstavit, že by som neprebalila. Veď mala vzdy plienku jak vankúš. V plienke sa tvoria baktérie a následne môže babo trpieť na zápaly močových ciest. Pre kŕmením som rýchlo prebalila, deti vypili mlieko a spali ďalej. Nikdy som nemala problém znova uspať

gaia14
Dnes o 14:38

Zozaciatku pri kazdom krmeni, ale neskor len ak mala moc nacurane alebo pri kakani, dost skoro ale zacala spavat viac hodin v kuse. Treba ale sledovat ci sa nezaparuje ritka, to je individualne. My sme pouzivali DM plienky babylove obycajne

anonym_54759a
Dnes o 14:46

ale vobec nemusis, ak neprecikava plienku, nic sa nestane. Samozrejme niektore premotivovane budu prebalovat kazdy cik, ale naozaj to netreba

anonym_516b06
Dnes o 19:42

Mne sa casto syn precikal, takze som menila aj v noci. Nic sa nestane ak bude mat plienku celu noc. Men ju podla potreby.

anonym_b34e83
Dnes o 19:51

Neprebalovala som. Len raz, keď sa pokakal.