Prebaľovať bábätko aj v noci? Aké sú najlepšie plienky?
Ahojte mamičky ...
Tie čo máte bábätka ja UM, prosím vás prebalujete za každým v noci ?? Ja mám dilemu, maličkú samozrejme cez deň prebalujem pred každým kŕmenim, každé 3-4 hod, ale v noci pekne spinka a zobudí sa naozaj len na mliečko, a keď ju mám v noci prebaliť vždy sa dosť zobudí ...v noci nekaka(samozrejme pokakanu by som ju nikdy nenechala) ale môžem vynechať prebaľovanie v noci keď iba cika ? A ak áno, aké plienky sú najlepšie na noc ? Malinká má mesiac a pol
Nemusíš. Ale, sleduj pozorne či nemá začervenanie. Ak ano, musíš začať prevalcovať
@anonym_autor ja tiež v noci neprebalujem, kojím síce sle to je ssi jedno. Prebaľovanim v noci sa mi prebral a nezaspal hneď ako po kojeni. Ale už aj o 1 kakal tak jasne že som ho prebalila.
Kým nekaká, neprebaľujem, zobudí to dieťa a potom uspávam aj vyše hodiny, plienka v pohode vydrží do rána, používam pampers premium care
Prebaluj podľa potreby to je celé
Ja neprebalujem a to dojčím a spi mi celu noc max1x sa zobudí na dojčenie. Raz sa mi stalo že sa pokakala v noci aj to počas dojčenia ale to som urobila tak že som ju normálne uspala a opatrne prebalila aby sa nezobudila.
Ja neprebalujem a to dojčím a spi mi celu noc max1x sa zobudí na dojčenie. Raz sa mi stalo že sa pokakala v noci aj to počas dojčenia ale to som urobila tak že som ju normálne uspala a opatrne prebalila aby sa nezobudila.
A plienky používame pampers premium care a vydržia pekne 12h pohode
@anonym_autor prebalovala som vždy pred krmenim, on sa mi potom pri papani opäť uspal. Na noc som.pouzivala nočné kolorky.
@anonym_autor neviem si predstavit ze by som ho neprebalila minimalne kazde 2-3hodiny ked ho vnoci krmim. Dam mu flasku a pritom ho rychlo prebalim za 2 min a pekne spinka dalej do rana. Ale takto robime od prveho dna preto je zvyknuty asi
Nemusis prebalovat, take male deti vela nenacuraju.. uvidis ked bude dieta starsie a raz sa vycika a aj plienku precura🤣🤣
No ja si neviem predstavit, že by som neprebalila. Veď mala vzdy plienku jak vankúš. V plienke sa tvoria baktérie a následne môže babo trpieť na zápaly močových ciest. Pre kŕmením som rýchlo prebalila, deti vypili mlieko a spali ďalej. Nikdy som nemala problém znova uspať
Zozaciatku pri kazdom krmeni, ale neskor len ak mala moc nacurane alebo pri kakani, dost skoro ale zacala spavat viac hodin v kuse. Treba ale sledovat ci sa nezaparuje ritka, to je individualne. My sme pouzivali DM plienky babylove obycajne
ale vobec nemusis, ak neprecikava plienku, nic sa nestane. Samozrejme niektore premotivovane budu prebalovat kazdy cik, ale naozaj to netreba
Mne sa casto syn precikal, takze som menila aj v noci. Nic sa nestane ak bude mat plienku celu noc. Men ju podla potreby.
Neprebalovala som. Len raz, keď sa pokakal.

Jasne, nemusíš ju vkuse prebalovat, najmä keď spinka