icon

Prečo 7,5 mesačné bábo nebaví byť v postieľke?

veselalentilka
1. sep 2016

Ahojte. mame klasicku postielku na spinkanie pre maleho. Dali sme ju uz dole na druhy stupen lebo maly sa vyklanal aby nevypadol. No mam pocit ze musime ju dat dole na 3 stupen, Maly rackuje, nesedi este, ale stavia sa nam v postielke na nozky, dviha sa ruckami o bocnicu postielky. Potom sa nevie vratit nazad dolahu v postielke, Preto sa ho bojim nechat v postielke v tomto obdobi aby nespadol v postielke a neublizil si, lebo chrbtica je krehka. on stoji a ked sa pusti ruckami, ide padat dozadu. darmo ze mame chranice okolo postielky.Ako to bolo u Vas? Uvitam radu.

Strana
z4
veselalentilka
autor
2. sep 2016

@evittam dakujem za radu, od svojich 18 tich ked mi dosla prva vyplata z prace viem,ze sa sa peniazky daju posielat na ucet.

evittam
2. sep 2016

@veselalentilka Nemáš za čo. 😉

veselalentilka
autor
2. sep 2016

@charlie1980 dakujem za Vase rady v tejto diskusii, nechapete cim som prispela do diskusie, aj vy ste prednedavnom na svojom profile riesili pre Vas dolezitu temu franc. zemiaky poliate miesto olejom octom a pytali ste sa ci to mate vyhodit? Tiez malo ludi riesi taku vec na tomto portali, a nikto sa Vam nesmial.Nabuduce ak sa Vam to stane, tak moja rada na oplatku vyhodte to 🙂 Ja sa nevysmievam tu na portali ziadnej mamicke a myslim ze to je spravne, chapat ludi ludsky a nie vysmechom.

charlie1980
2. sep 2016

@veselalentilka Nie, nevyhodila som 😂 Zato ma z toho riadne natiahlo 😄 Ale zase muzovi chutili.

veselalentilka
autor
2. sep 2016

@sam2 naozaj nie je na mieste, obvinit niekoho z klamstva ak nemate preverene fakty,uz som to napisala aj mamicke sardinke, tak si to potom precitajte na konci tejto diskusie. zelam Vam pekny vecer a aj vikend, ktory je pred nami.

sam2
3. sep 2016

@veselalentilka to je sice pekne, ale ked je to sesternicin, bratov, sestrin syn nerozumiem preco vysvetlujes, ucis to dieta TY....ale budis... Ja sa nejdem dotahovat....

veselalentilka
autor
3. sep 2016

@sam2 neucim to dieta , preposlala som jej do emailu len odpovede z tohto portalu na temu, ktoru ju zaujimala,ktoru som pisala akoze vo svojom mene. cize vysvetlene, dufam,ze teraz uz jasne...

maaminka
10. sep 2016

Ahojte moj 7 mesačný syn nechce mi vôbec spať postielke už mám stim problem 7 mesiac len somnov posteli spi . A poobede v kočíku vonka

evicaveverica
13. sep 2016

@veselalentilka ja som postielku znizovala este pred jej 6mesiacmi tusim, lebo ona stala uz od 5,5m a sadla si az,v 7,5m... Tiez to mame tak ze.v postielke len spi a nic ine.. Normalne ju bud necham lozit po dome s tym ze jej nahadzem hracky tak rozne aby sa zabavila kym sa vycikam 😂.... lenze ona je taka potvora ze sa doheble zamnou na wc..a vtedy mi neostane nic ine len ju vziat na ruky lebo ma potrebu bantovat hajzlovu kefu😂.. Aleboooo potom mam drevenu ohradku na kolieskach a tu mam tak ze ked idem napr. na velku na wc tak si ju dotiahnem pred zachod aby ka videla a vtedy sa kludne prehra s hrackami. Inak ked varim mi beha po celom dome..cize vsade treba tak urobit priestor aby sa nic nestalo..hlavne zablendovat zastrcky a poodkladat veci co by mohla na seba strhnut - pohare zo stola, daku elektroniku atd.

evicaveverica
13. sep 2016

Baby sa tu na vas vsetkych smejem..ani som celu tuto temu nedocitala, lebo som si skoro cvrkla 😂😂 Dakujem za perfekrne popoludnie hlavne @evittam ...tvoje reakcie su fakt co na srdci to na jazyku..
Baby kocka Autorka otazky sa opytala na nieco..no..tak sak jej len odpovedzte a nerieste ci ma alebo nema vela starosti. Kazdy to materstvo prezivame inak, niekto je viac otrly a nieto menej. Ja mam tiez v okoli mamicky ktore su zrutene lebo maju deti a tie deti su na nich naviazane..taka nehoraznost 😂... Mamicka nikam nejde lebo by to bolo zlozite... Dokonca po porode mesiac sa u nich tocili rodiny aby jej pomohli s jednym dietatom lebo ona bola po porode .. Niekto sa proste do materstva da po hlave a niekto to robi inak. Mna posledne dofajala jedna za to ze som malu odstahovala do vlastnej izbicky - skandal ze dieta nespi s rodicmi v spalni..a to nema este ani rok.. Takze klidek kocky, kazdy robime tak, ako to najlepsie vieme

evittam
13. sep 2016

@evicaveverica No ja väčšinou tak. 😉 A súhlasím s tebou, ale ak niekto rieši ako sa niečo nedá, nemôže, nechce a neviem čo - no tak to naozaj asi nepôjde....to je celé. 😉
No, tak to sme minimálne dve "škandalózne" - aj moja dcérka spáva vo vlastnej detskej izbe vo vlastnej postieľke od 3.mesiaca. 😉

evicaveverica
13. sep 2016

@evittam ty krkavcia mater!!! 😂😂😂 to si ako mohla take male babo takto "odlozit"? 😀😂😂😂
Ja som sa na to chystala od porodu ale mali sme fakt tazke prve 4 mesiace. Takze som to zrealizovala chvilu po tom ako som si bola ista ze to mala zvladne. A dnes je nam sveta zit... Mala spi a ja sedim na teraske a pijem kavicku a ked sa zobudi, pomaha mi upratovat a varit..sak nech sa zabavime...
Inak ja toez byvam co na stsci to na jazyku 👍

Strana
z4