Prečo 7,5 mesačné bábo nebaví byť v postieľke?
Ahojte. mame klasicku postielku na spinkanie pre maleho. Dali sme ju uz dole na druhy stupen lebo maly sa vyklanal aby nevypadol. No mam pocit ze musime ju dat dole na 3 stupen, Maly rackuje, nesedi este, ale stavia sa nam v postielke na nozky, dviha sa ruckami o bocnicu postielky. Potom sa nevie vratit nazad dolahu v postielke, Preto sa ho bojim nechat v postielke v tomto obdobi aby nespadol v postielke a neublizil si, lebo chrbtica je krehka. on stoji a ked sa pusti ruckami, ide padat dozadu. darmo ze mame chranice okolo postielky.Ako to bolo u Vas? Uvitam radu.
@veselalentilka Nemáš za čo. 😉
@charlie1980 dakujem za Vase rady v tejto diskusii, nechapete cim som prispela do diskusie, aj vy ste prednedavnom na svojom profile riesili pre Vas dolezitu temu franc. zemiaky poliate miesto olejom octom a pytali ste sa ci to mate vyhodit? Tiez malo ludi riesi taku vec na tomto portali, a nikto sa Vam nesmial.Nabuduce ak sa Vam to stane, tak moja rada na oplatku vyhodte to 🙂 Ja sa nevysmievam tu na portali ziadnej mamicke a myslim ze to je spravne, chapat ludi ludsky a nie vysmechom.
@veselalentilka Nie, nevyhodila som 😂 Zato ma z toho riadne natiahlo 😄 Ale zase muzovi chutili.
@sam2 naozaj nie je na mieste, obvinit niekoho z klamstva ak nemate preverene fakty,uz som to napisala aj mamicke sardinke, tak si to potom precitajte na konci tejto diskusie. zelam Vam pekny vecer a aj vikend, ktory je pred nami.
@veselalentilka to je sice pekne, ale ked je to sesternicin, bratov, sestrin syn nerozumiem preco vysvetlujes, ucis to dieta TY....ale budis... Ja sa nejdem dotahovat....
@sam2 neucim to dieta , preposlala som jej do emailu len odpovede z tohto portalu na temu, ktoru ju zaujimala,ktoru som pisala akoze vo svojom mene. cize vysvetlene, dufam,ze teraz uz jasne...
Ahojte moj 7 mesačný syn nechce mi vôbec spať postielke už mám stim problem 7 mesiac len somnov posteli spi . A poobede v kočíku vonka
@veselalentilka ja som postielku znizovala este pred jej 6mesiacmi tusim, lebo ona stala uz od 5,5m a sadla si az,v 7,5m... Tiez to mame tak ze.v postielke len spi a nic ine.. Normalne ju bud necham lozit po dome s tym ze jej nahadzem hracky tak rozne aby sa zabavila kym sa vycikam 😂.... lenze ona je taka potvora ze sa doheble zamnou na wc..a vtedy mi neostane nic ine len ju vziat na ruky lebo ma potrebu bantovat hajzlovu kefu😂.. Aleboooo potom mam drevenu ohradku na kolieskach a tu mam tak ze ked idem napr. na velku na wc tak si ju dotiahnem pred zachod aby ka videla a vtedy sa kludne prehra s hrackami. Inak ked varim mi beha po celom dome..cize vsade treba tak urobit priestor aby sa nic nestalo..hlavne zablendovat zastrcky a poodkladat veci co by mohla na seba strhnut - pohare zo stola, daku elektroniku atd.
Baby sa tu na vas vsetkych smejem..ani som celu tuto temu nedocitala, lebo som si skoro cvrkla 😂😂 Dakujem za perfekrne popoludnie hlavne @evittam ...tvoje reakcie su fakt co na srdci to na jazyku..
Baby kocka Autorka otazky sa opytala na nieco..no..tak sak jej len odpovedzte a nerieste ci ma alebo nema vela starosti. Kazdy to materstvo prezivame inak, niekto je viac otrly a nieto menej. Ja mam tiez v okoli mamicky ktore su zrutene lebo maju deti a tie deti su na nich naviazane..taka nehoraznost 😂... Mamicka nikam nejde lebo by to bolo zlozite... Dokonca po porode mesiac sa u nich tocili rodiny aby jej pomohli s jednym dietatom lebo ona bola po porode .. Niekto sa proste do materstva da po hlave a niekto to robi inak. Mna posledne dofajala jedna za to ze som malu odstahovala do vlastnej izbicky - skandal ze dieta nespi s rodicmi v spalni..a to nema este ani rok.. Takze klidek kocky, kazdy robime tak, ako to najlepsie vieme
@evicaveverica No ja väčšinou tak. 😉 A súhlasím s tebou, ale ak niekto rieši ako sa niečo nedá, nemôže, nechce a neviem čo - no tak to naozaj asi nepôjde....to je celé. 😉
No, tak to sme minimálne dve "škandalózne" - aj moja dcérka spáva vo vlastnej detskej izbe vo vlastnej postieľke od 3.mesiaca. 😉
@evittam ty krkavcia mater!!! 😂😂😂 to si ako mohla take male babo takto "odlozit"? 😀😂😂😂
Ja som sa na to chystala od porodu ale mali sme fakt tazke prve 4 mesiace. Takze som to zrealizovala chvilu po tom ako som si bola ista ze to mala zvladne. A dnes je nam sveta zit... Mala spi a ja sedim na teraske a pijem kavicku a ked sa zobudi, pomaha mi upratovat a varit..sak nech sa zabavime...
Inak ja toez byvam co na stsci to na jazyku 👍

@evittam dakujem za radu, od svojich 18 tich ked mi dosla prva vyplata z prace viem,ze sa sa peniazky daju posielat na ucet.