icon

Prečo moje 3 mesačné dieťa v noci nespí?

jana2210
27. okt 2011

ahojte,mam 3mesačnu dcerku,ked bola menšia prespala mi skoro celu noc,ale teraz sa v noci budí strasne vela....Neplace,má zatvoréne ocká prehadzuje sa z jednej strany na druhu,rucickami si chytá tvar a uská mrncí,ked jej dám dudel je chvílu pokoj asi na 1hod...Mate niektorá s tymto skusenost???Poradte mi prosím....dakujem

zuzub
•
27. okt 2011

môže byť hladná, smädná, pocikaná plienka, veľa podnetov cez deň možností je veľa, zároveň si myslím, že je ešte veľmi malinká a také detičky sa väčšinou budia častejšie...

zivika
•
27. okt 2011

moze sa jej nieco snivat, moze jej byt teplo, mozno sa jej zacinaju tlacit zubky...mne sa maly doteraz tak zvykne budit, chvilku ho hladkam, popripade dam cumlik a spinka dalej...pokial je inak v pohodke, spokojna a nie je chora, tak sa nemusis bat...ono je to normalne...mnohe maminy ti mozu zavidiet, ze s nou nemusis prebdiet celu noc...

p.j.jacky
•
27. okt 2011

my to mame doteraz.Nekludna ,vypadne cumlik,cajik,pocikana ,zubky atd.Tiez vtakom obdobi trpela tym ze vstrebavala zazitky z celeho dna a preto mala "bujnu noc"a ja samozrejme snou.

4gubka
•
3. dec 2011

moja mala sa takto presne budi ked jej treba este raz odgrgnut... neviem preco... je sice velky hlados a povedala by som ze jej papanie sa uz moze pokladat za hltave 😀 tak mozno preto sa budi aj o hodinku ze jej treba a niekedy aj o dve 😉 a hned potom ju dam spat spinkat a spiii 🙂

janka3a
•
3. dec 2011

My mame 8 a pol mesiaca a v noci skoro kazdu hodinu sme hore..ked si pospim v noci 3 -4 hodiny, da sa povedat, ze som sa aj vyspala...hoc, ja pomaly cez den zaspavam, nas bubak srsi energiou...

abbie
•
3. dec 2011

moze jej byt teplo, moze uz citit tlacenie prveho zuba a moze byt aj smadna ...

anickaaa1
•
16. feb 2013

Ahoj mám 17mesačneho synčeka ktory sa mi od tej1hodiny ráno do tej5 budi stále ho kojim a dávam mu aj nutrilon tak ze hladny nieje..niekedy mi vriska az tak ze ho nemozme utisit uz naozaj nevieme co snim mame robit.. ☹ prosim poradte mi dakujem