icon

Prerušovaný nočný spánok 17 mesačného syna. Poradíte?

sofinka25
30. sep 2014

Ahojte chcem sa opytat ci mi viete poradit co mam robit aby sa moj syn nebudil tolko krat.V noci sme hore niekedy aj 8 krat.Neviete co by sa dalo urobit aby sme si uzili nocny spanok.Dakujem

miku1
30. sep 2014

Neviem, či kojíš, ale u mojej staršej zabralo až ukončenie kojenia. Dovtedy sa budila x krát za noc. Mladšia ide úspešne v jej stopách, tak uvidím, kedy odstavím ju 🙂

leeenka26
30. sep 2014

U nas detto a to ma maly uz skoro 2,5 roka. Este kojim ale cez den som to uz ukoncila, nahradila som umel.mliekom a chuti mu nastastie, vysvetlila som mu, ze mman mnam (prso) je pre male babetka. Tvaril sa, ze chape. Toto bude prva noc, co skusim nekojit. Musim si pripravit pevne nervy, ale uz som odhodlana. Je uz najvyssi cas. Dostalo sa mu plnohodnotneho dojcenia po dlhu dobu tak snad to pomoze lebo tie noci su uz katastrofalne, vyzaduje si nonstop prsnik jeden, potom druhy, ymysla, so svojej postielky, potom zas do nasej a takto dokolecka..plac, vzdor, nonstopka vymyslanie az az. Rano vstavam ako zbity pes.

sednaja
30. sep 2014

Mne sa malá po odstávke kojenia tiež prestala budiť, ale v poslednej dobe sa dosť mrví, akoby mala zlé sny, musím ju pohladkať, niekedy až prebudiť, niektoré dni má taký plačlivý nespokojný spánok. - možno fakt len zlé sny.....ale určite je to lepšie ako v období kojenia - čím bola staršia, tým to bolo horšie

dubka29
1. okt 2014

My sme na tom tak isto. Maly zle spava a uz som unavena a este musím fungovať v práci. Nie je kojeny. Takže na prsnik sa nepýta. Dve noci dobre spí a potom zas len zle zle a zle. A aby Ho takto stale boleli zubceky neviem či ke to možné. Knihu ako.každé dieťa sa naučí spinkat nebudem. Ma aj vlastnu postielku alle tým ze celú noc vykrikuje spí s nami. Uz začínam mať pocit ze ma asi nechce púšťať do práce. Netreba mu nič povedať ale z rozprávania s manzelom vie kedy pracujem a kedy nie. X. Spinka dva krát za deň lebo uz vstáva so mnou do práce o 6 a aj skôr a spinkat ide okolo 20.

darina_z
24. okt 2014

My sme na tom podobne, sla spinkat o 7, a uz som tam asi 3x bola podavat nanovo cumel, pritom si ho uz niekolko mesiacov vie najst aj sama. Ale uz sa jej asi 2 tyzdne tlacia stvorky, tak to bude asi tym. Tiez sa velmi prevaluje zo strany na stranu, a asi sa budi aj na to, ze sa x-krat za noc buchne do tych paliciek :( a dnes sme uz od 5 rana hore...bude mat 15mesiacov