icon

Nočný spánok u skoro 16-mesačného dieťaťa

nina296
19. jan 2023

Maminy nemáte skúsenosť s nočným hrozným spankom aké ma naše dieta? Bude mat rok aj 4 mesiace, asi mesiac ma jeden spanok, zaspáva lepsie ako keď malo 2 spanky. No noc je strasna, už som vycerpana riesit čo sa deje. No tato noc bola najhoršia- od 00:30 bol hore do 3:30😏 dala som aj mliecko, ale nezabralo, hlad to nebol. Čo to asi môže byt? Ak by neprespal celu noc nevadi mi to, ale toto už je moc

nina296
autor
•
19. jan 2023

@nina296 ešte doplním, že cez tie 3 hodiny chcel spat len sa stále pretacal a zaplakal, ako keby taký nepokojný spanok

ls56
•
19. jan 2023

Ak je zla noc po tom co ste presli na jeden spanok, tak mu treba ešte dva spanky, popripade 10 min šlofik… zrejme je preunaveny

andreatytler
•
20. jan 2023

@nina296 Tiez si myslim ze je preunaveny. Vtedy deti maju nepokojny spanok. Skus sa vratis spat k 2 spankom. Nam trvalo asi 3 mesiace kym sme uplne presli na 1 spanok. Od 11 do 14 mesiaca maval na striedacku 1 a 2 spanky cez den, podla toho o kolkej sa zobudil. Ak prilis skoro pred 7:00, tak sme tam stihli este 2 spanky a tym padom isiel spat neskor lebo vecer nebol unaveny. Potom na duhy den rano dospaval a zobudil sa o 8:30 a v ten den sme tahali s 1 spankom a isiel spat skoro a tym padom sa na dalsi den zase zobudil pred 7:00.