icon

Prespatie 14-mesačného dieťaťa u otca

ivv8
4. júl 2021

Ahojte,
Mam otázočku. Mam 14 mesačnú dceru a neviem ci je uz pripravena stráviť celu noc s otcom ktory s nou je pravidelne sam cez den. Ako ste to riešili vy ? Skusit dat na tvrdo na celu noc alebo ist s nou??

mondolina
4. júl 2021

@ivv8
ak nekojíš tak problém nevidím. raz to musí byť poprvé....

zooeynka
4. júl 2021

Jasne ze dat a ty oddychuj.Nech si to ocko uzije, mozno tam pojde na noc naposledy kym nepodrastie 🙂

ivv8
autor
4. júl 2021

@zooeynka Ano?😂 akoze ja by som velmi rada mu ju dala aj na tyzden😂 len stale ten matersky inštinkt ci bude secko ok😂😂
@mondolina Nekojim

lilinka88
4. júl 2021

Neboj sa, rýchlo by ti volal,keby čosi ok nebolo. Môj má takmer 5, cez deň nemá problém byť bezo mňa, noprespať nechce bezo mňa nikde 😒

sense
4. júl 2021

Ak sa s ňou stretáva pravidelne cez deň, určite ti zvládne aj v noci, keď tak môže predsa zavolať....

andreatytler
4. júl 2021

@ivv8 Ak je dieta s otco rado a tiez naopak, urcite ano. Predpokladam ze vie ako nakrmit a uspat a prebalit. Mozno ale skontroluj jeho byt ci je bezpecny... napriklad tie stuple do el. zasuviek.

whatever1
4. júl 2021

@ivv8 Ak máš stresy tak prvu noc tam prespi aj ty. Prídi az keď ju uspi a schrupni na gauči keby daco😅, alebo sa dohodni že keby dačo nech ti hneď zavolá a dorazis.

ivv8
autor
5. júl 2021

Super baby Dakujem ukludnilo ste ma vyskusam mu ju dat ak bude chciet v najbližšej dobe ❤️