icon

Prespí vaše 1,5 ročné dieťa celú noc?

monikapalo
7. júl 2011

Chcem sa opytat, ci som sama, alebo iba jedna z mala mamiciek, ktore vstávaju ku svojmu dietatu aj dva-tri krat do noci ? Ked pocuvam, ze niektore deti krásne spia aj celu noc, pride mi to ako neuveritelne 🙂

evca35
9. aug 2011

môj sa tiež budí 2-3x v noci na mliečko, stále je dojčený. Aj to som už rada, lebo donedávna sa budil aj každú hodinu, niekedy 3x do hodiny alebo aj 6x v noci bol hore ☹ ale zvyknúť sa dá na všetko 😉

janka_pn
9. aug 2011

moja ma skoro 3 😉 roky a este stale sa v noci budieva. uz nie kazdu noc, ale nemozem povedat, ze prespi....

lenkaks
9. aug 2011

🙂 sa mas len tolkokrat vstavas 😉 mne spaval syn hrozne,odkedy sme ho nechali so sebou v posteli,spal lepsie ale v noci som ho kojila aj 6x...od 2 rokov nekojim a spinka uz sam v postielke ale aj tak sa mi este casto budi...teraz ma 2,5roka a opat k nam zacal preliezat do postele...a stale neprespi celu noc...ale raz urcite zacne 🙂 treba len vydrzat 🙂

lenka268
10. aug 2011

Ahoj, moj syn ma 14 mesiacov do roka spal v noci celkom pekne, ale teraz mu idu stolicky a budi sa aj 5-6 krat, ale vacsinou zacvhilku zaspi, ale mavame aj take noci ked sa zobudi o jednej a je hore do stvrtej neplace len sa mu nechce spat, mrmle si a hra sa . Pripisujem to tym zubom no hadam sa to upravi ale urcite ano, treba vydrzat nic ine.

beru30
15. aug 2011

Pred par tyzdnami som na podobnu otázku hladala odpoved aj ja. Syn ma 20 mesiacov a prespal celu noc asi 2x, ak sa rata noc do 4.30 🙂 lebo stale pyta jest. Mamicky mi radili vselico, ale hlavne to ze take velke dieta by uz nemalo byt v noci hladne. Tak som si precitala knihu Kazde dieta sa vie naucit spat, vraj po druhej-tretej niekedy stvrtej noci sa to upravi. Ale neupravilo sa nic.....tak prisla metoda plac si kolko chces, vydrzali sme 4 noci potom potom prisla ta spominana jedna noc do 4.30 ale dalsia uz bola rovnaka. Stale dookola riesim ci je dobre vyvetrana izba (pre istotu necham okno na mikrovetranie), ci mu nie je teplo v pyzame, je najedeny, je zdravy, stale hladame s manzelom dovody preco nespi celu noc, skusali sme postielku prehodit mimo spalne, ale nepomohlo, teraz rozmyslame ze ho dame na velku postel, ale zatial sa nedari. Tak vela stastia, tiez sa utesume tym ze to prejde, lebo miestami som dost zufala.

saranata
15. aug 2011

naša tiež neprespí celu noc, minimálne raz za noc je hore , ešte dojčím takže papame v noci, ale aj nám idu stoličky a po jednej takže tak skoro to ani nebude..... 🙂 🙂

mathias2009
15. aug 2011

moj ma v sobotu 22 mesiacov a neprespi celu noc...ja este dojcim..ale na noc papa UM...a minimalne raz sa zobudi a viac...

ajka82
15. aug 2011

moje baby obe kojene prespali celu noc ako 3mesacne...dovtedy sa budili 1x na kojenie... dokonca ani pocas rastu zubov nebol u starsej problem a mladsia ma 2zuby a tiez spala celu noc ked sa jej prerezavali...vsetci spime v jednej izbe a teraz odkedy nema starsia plienky sa zobudi niekedy raz, aj to kvoli tomu, ze ide cikat a kym sa vycika tak zaspi na serbliku opreta o taburetku 😅 (ale cez den nechcu spavat)

mamkaivka
15. aug 2011

Pokiaľ boli dojčené neprespali celú noc, po odstavení áno. Budili sa niekedy aj x-krát, trocha potiahli a spali ďalej. Maťko má 15mesiacov a tiež len skontroluje či som pri ńom potiahne a spí ďalej. 🙂

zuzana17
15. aug 2011

No môj sym má 3,5r. a ešte stále neprespí celú noc ☹

adapo
15. aug 2011

Zdravím, môj malý sa budil tiež 3 - 5 krát za noc, ale keď mal 13 mesiacov, sám sa odstavil a pil mliečko z fľaše. Postupne sa budil čoraz menej a keď mal asi 15 mesiacov, prespal celú noc a spí celú noc doteraz. Budí sa o 7 ráno, niekedy aj neskôr. Takže som sa dočkala, ináč naša lekárka povedala, že je normálne, že sa deti budia, dokonca do troch rokov.

kristinka123
15. aug 2011

ano, ale celu noc prespi uz od 2 mesiacov, takze si myslim, ze to s vekom nejako nesuvisi. Kazde dieta je ine, ja mam dokonca sestru dvojicku a vzdy sme mali uplne rozdielne spankove rezimy.

eulaliaba
17. aug 2011

Môj má 15 mesiacov, je kojený a tiež sa zopár krát zobudí. Keďže spí so mnou, nie je to až také hrozné, budím sa len "na pol oka", ale aj tak sa teším, až raz bude spať celú noc 🙂

lucia20
17. aug 2011

moje vsetky tri dievcata prespali celu noc od cca 3 mesaicov. kedze sa nam to stalo uz trikrat, tak si myslim, ze to nie je nahoda. neviem na com to zalezi, ale mozno preto, ze ja som nikdy nevstavala k detom, pokial len mrnkali alebo sa prebrali. nikdy som s nimi v noci nerozpravala a deti si zvykli, ze v noci, ked chcu byt hore, mozu, ale vsetci ostatni spia. tatianka bude mat rok a od troch mesiacov spi od 19,45-8,30, bez zobudenia. tak neviem. aj dievcence tak spia, ale tej najstarsej treba minimum spanku,takze ta vstava cca okolo 7

cmulinko
17. aug 2011

jedina vec s cim nemame problem tak to je spanie...od 3 mesiacov mi kazdy spi az do rana...ale zo vsetkym ostatnym co sa vyvoja a ucenia a odnaucenia tyka problem bud mame,alebo sme mali,alebo nas to len caka 😀

diid
18. aug 2011

kazde dieta je ine. Niektore staci ignorovat ked place a zvykne si, ale napr. moj syn ked som nevstala tak plakal ze az zvracal a to par krat, takze taka taktika u nas nefungovala. mam dvojicky a az v 2 r. mi ako tak zacali prespavat v noci hlavne syn, dcera este vstane 1-2 krat, napit sa vody lebo cez den nechce pit. Spia od 20:00 - 21:00 hod do 7:30 - 8hod. Mam aj ten problem, ze ked jeden zacne plakat, tak zobudi druheho a tak sme vsetci hore. Zaspavaju dobre, polozim do postielky, pustim, hudbu, svetielko a odidem, niekedy sa rozpravaju par minut a zaspia alebo rovno zaspia. Cez obed stale spia 2 hod. bez problemov. O prvom roku radsej nepisem, lebo to som spala tak 5 krat po 1 hodine v noci, a uspavala som ich tak, ze som musela v obyvacke kocikovat niekedy aj hodinu kedze k dvom do postele som si nemohla lahnut ako sa da pri jednom.

zuzin78
18. aug 2011

ahoj, moj aprva dcerka prespala noc ale druha uz od narodenia uplne inac spi. najprv mala otoceny den s nocou, a teraz sa v noci budi kazde dve hodinky, a to som rada ,ked spi v kuse dve hodinky.
hlavne sa netrap ono to pride, ja verim, pri nasej ze do roka 😀 a reci druhych nepocuvaj, lebo niektorym uz sedi v 3 mesiacoch, v 6 sa uz pyta na zachod a v roku uz programuje PC 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anniera
18. aug 2011

prvému synovi to trvalo dlhšie kým sa naučil prespať celú noc, druhý spí od narodenia celú noc bez zobudenia, je to individuálne....

gali
18. aug 2011

Nasa malinka prespi celu noc od 9,5m. Este stale je dojcena, vecer o 19.30 ide spinkat a rano po 6h sme hore.

janula123
18. aug 2011

Mne malý prespal celú noc od svojich 6. týždňov. To má asi po tatkovi. 😀

ivanka85
18. aug 2011

priblizne od 10mesiacov prespi, ak nam akurat nejdu zubky

mariabilla
18. aug 2011

Moja dcera mala 4 roky v aprili a este aj teraz spava velmi zle a budi sa casto. Prvy krat prespala celu noc ked mala cca 2 a pol roka. Ale kazde dieta je ine. Nezostava nic ine len cakat.....

yvonn
19. aug 2011

ahoj, ano, asi od 9 alebo10.mesiaca spinka krasne od 19,30-6,00

katana11
19. aug 2011

jaaaaaj tak u nas je to tiez bieda 17m princezna a budi sa aj 5-7 krat a to sme skoro obmedzili kojenie kojime uz iba ak tak po polnoci alebo nad ranom, ked je smedna alebo ze moc place tak jej podam flasticku s vodickou ale stale to nie je ono 😠 budime-budime-budime 😖

lizatko1009
19. aug 2011

ano, nastastie od 5mesiaca je to tak, co uz spachtos.

tamoulik
19. aug 2011

No moj starsi ma 2 roky a 9 mesiacov a budi sa 1-4 x za noc...k tomu mladsi 6 mesiacov je hore 4-8x...takze som vo forme uz treti rok 🙂

katmi
19. aug 2011

moja nejaký extra spachtoš nikdy nebola, ale napriek tomu mi prespí celú noc už od cca 6mesiacov..

burina111
19. aug 2011

tak ja mám 4 ročného syna a ročnú dcérku, ale ani jeden z nich nespí celú noc...ibaže s nimi bola šouka od začiatku....záleží to od dieťaťa 🙂

trip2
19. aug 2011

moja dcera prespi celu noc ,ma rok apol, a dva x denne, ato doobedu hodinu apol a poobede asi tri hodiny,celkom fajn O🙂

fialkaa
19. aug 2011

Moj syn bude mat 20 mesiacov a celu noc neprespi. Cca 2krat za noc pyta mliecko (este je kojeny). Nikdy nemal problem so spanim, ako malicky spal skoro vkuse. Mojej znamej sa o rok starsi syn budi aj kazdu hodinu.