icon

Prírodná kozmetika Bioderma pre deti: Skúsenosti a odporúčania

20. dec 2023

Ahojte ste spokojne s telovou kozmetikou Bioderma pre detičky? Zháňam pre ročnú dcérku telovu kozmetiku. Doteraz sme mali Johnsonns ale myslím že jej pokožke nevyhovuje
Čo používate od Biodermy a nedáte na to dopustiť?

maris5
•
20. dec 2023

Od Biodermy radu Atoderm.

anavixy
•
20. dec 2023

Bioderma je fajn, vyborny je aj LaRoche Posay, urcite omnoho lepsie nez bezne kozmeticke znacky, Johnsons asi jedna z najhorsich. Na citlivu detsku pokozku ideslne neparfumovane telove mlieko. Ja konkretne pouzivam na umyvanie Biodermu ABC a telove mlieko LRP Lipikar (maju aj sprchovy olej vhodny aj pre deti a rozne ine dobre veci na citlivu a suchu pokozku) 🙂

werony_n
•
20. dec 2023

Za mňa je bioderma ABC derm top, malej vyhovoval aj laroche posay. Johnsonns nikdy nedávaj, majú najhoršie recenzie a veľmi veľa škandálov.

banalu
•
20. dec 2023

Bioderma abc sprchac, na vlasy davam Babylove DM sampon, lebo ten sprchac stipe v ockach. A babylove sa osvedcil. Ale telo musim biodermou inak ma strasne suchu kozu. Pritom som ju do jej 2 rokov v podstate nemusela natierat (aj ked stalo sa, ze mala suche miesta a na to siel la roche lipikar). Do roka som jej len ritku s biodermou, potom aj telo, ale skor kvoli "bublinkam" 🙂

autor
•
20. dec 2023

@banalu viete mi poslať screenshot telového krému? Je to ten atoderm? 🙂)

banalu
•
20. dec 2023
autor
•
20. dec 2023

@banalu ďakujem . A keby si máte vybrat telový krem idete do toho od Biodermy alebo La roche? Nie som si ista ktorý vybrat. Dcéra ma normalnu pokožku

banalu
•
20. dec 2023

Dlhsie som sa tiez rozhodovala, spytala som sa u nas v skupine a drviva vacsina odporucila ten LRP Lipikar.
Mali sme doma aj Biodermu ABC a pride mi tuhsia a mastnejaia ako lipikar. Na strie napr. to bol zazrak (vypouzivala som ju ja, lebo malej ju netrebalo). Ale aj tak som sla do lipikaru na odporucanie a za mna super.

autor
•
20. dec 2023

@banalu a je lipikar na každodenne použitie? Pre bábätko po kúpeli a tak? 🙂) ďakujem

anavixy
•
20. dec 2023

Je na kazdodenne pouzitie uplne kludne, je to bezna kozmetika, len lepsia zlozenim. Druha vec je ze dieta s normalnou bezproblemovou pokozkou nepotrebuje byt mastene kazdy den, ale pokial chces, tak Lipikar je viac nez vhodny 👌

02lenka02
•
21. dec 2023

Ja skoro od narodenia pouzivam abc derm hydratant na telo aj na tvar a zatial som lepsie mlieko co sa tyka aj roztieratelnosti a vstrebatelnosti nenasla 😊 cez zimu na tvaricku pouzivam coldcream ten je trochu hutnejsi. A aj s kremom proti zapareninam som bola spoko 😊