Problém s predkožkou, uzdičkou a cikaním v 15
Ahojte, mám 15 a mám pár problémov a otázok o tom tam dole. Hanbím sa na takéto veci opýtať mamy, a ešte viac otca, príde mi to divné (chlap chlapcovi a ešte v tomto vzťahu) tak som sa chcel opýtať mamičiek anonymne tu, či s tým nemajú skúsenosti pri deťoch alebo jednoducho čo si o tom myslia. Tento príspevok som pôvodne skúsil poslať do intímnych zdravotných problémov ale pozeral som ďalšie diskusie a našiel som túto, pozeral som že tu zvyknú riešiť predkožku, síce u oveľa menších detí ale každá rada pomôže. 🙂 Keď som bol menší tak som mal prvýkrát predkožku stiahnutú nasilu keď bola ešte prilepená na hlavičke tak neviem či to s tým nemá nejaký súvis. V kľudovom stave mám predkožku celú cez žaluď zatvorenú, trochu mi visí kožka a úd mám trochu akoby v tele. Keď takto idem cikať, tak mi moč jednak tečie nepravidelne, člupoce a trochu sa zbiera v predkožke zvnútra. Keď si predkožku stiahnem pod žaluď alebo len do polovice, cikanie strieka do strán a často mi steká po koži dole. Včera, keď som skúšal čo a ako s tým keď cikám postojačky a pritom som si všimol, že mám uzdičku pod hlavičkou údu napnutú len zo stiahnutej predkožky. Keď som ju stiahol len o pár milimetrov nižšie, tak sa mi hlavička údu vytočila , že mám dierku viac doľava (niečo medzi normálom a ľavou stranou) a uzdičku mám svetlo ružovú až bielu a viditeľne dosť napnutú. Okrem toho keď mi úd stvrdne tak ma po pár minútach začne bolieť. Pozeral som na internete, že pomáha jemné sťahovanie a vyťahovanie predkožky v teplej vode aby sa uzdička trochu natiahla ale na to cikanie som nenašiel nič. Určite je rozdiel medzi mnou a napríklad 6 ročným dieťaťom ale skúšali ste to so sťahovaním a vyťahovaním predkožky u detí alebo aj niečo iné? Ďakujem za rady.