icon

Problémy s nočnou plienkou

111kiki11155
13. nov 2016

Ahojte mamičky idem si ku vam po radu už som zúfala drobec mal rok a posledny týžden vždy v noci si strháva plienku skúšali sme aj tie nohavičkove plienky a aj tak mal každé ráno plienku dolu už ma unavuje stále celú postielku prat a drhnut tak som sa chcela spytat kedy sa dietatko uči od plienok alebo nejaku radu

lenicka2609
•
13. nov 2016

@111kiki11155 ahoj,on si akoze sam vyzlecie pyzamko a takda plienocku dole?...co ak by ste skusili ine pyzamko? No alebo mozno uz to dava najavo ze ju nechce,ale podla mna by sa este nevedel v noci pytat cikat

henikav
•
13. nov 2016

keby si mu dala dupackovu pyzamku, ci kombinezu, nedostal by sa mozno ku plienke, nevedel by si ju strhnut?

111kiki11155
autor
•
13. nov 2016

Nakoľko mame v byte otrasne teplo tak večer spáva len v tričku ale vždy aj pri prezliekani ju šklbe dolu tak neviem než sa ide okupšat čo ho vyzlečiem do plienky a idem napustit vanu tak už beha holy po byte plienka leži na predsieni

111kiki11155
autor
•
13. nov 2016

Praveže v pyžamku mi nechce spinkávat vzdy musi mat hole nôžky sem tam sa stane že zaspinká v tričku a pančuškách ale to tiež ma plienku na jednu stranu a prečurane pančušky vždy sa ku tej plienke dostane nejako

wewe22
•
13. nov 2016

sesternica davala dvojickam na plienky nohavicky tie skovaju lepiace pasiky
ked inak nejde odporucam latkove plienky na patentky tie mi nikdy nerozopali a pokusali sa casto

111kiki11155
autor
•
13. nov 2016

Ďakujem 🙂