Prudké hojdanie batoľaťa na kolenách
Ahojte,chcem sa opytat,vadilo by Vam ako matke,ak by Vase dvojrocne dieta navsteva prudko hojadala na kolenach?Konkretne drzat za dlane,aby neutekalo a nasulu hojdat na kolenach rychlo a prudko.Je to o.k?Ja totiz som pocula o syndrome traseneho dietata a mam obavy.Prerusila som to,hlavne ked som videla,ze sa to dietatku ani nejak nepaci,no teraz na to stale myslim,ze to bolo prisilne...
Mozno pehanam,ale zaujimaju ma nazory skusenejsich maminiek.
Veď pokial istá neplakalo a nebránilo sa tomu, tak by mi to nevadilo. Zas netreba vyrábať problém rám kde nie je.
Syndróm traseneho dieťaťa mávajú novorodenci. Dvojrocne, ak sa mu to páči tak nerieš a ak sa mu to nepáči tak samozrejme zakroč.
Tak ide o 2-ročné dieťa 😉takže trasením na kolenách sa mu isto nič nestane😉 a úprimne 2-ročné dieťa sa už vie aj dostatočne brániť ak sa mu niečo naozaj nepáči a na kolenách by ho návšteva neudržala alebo by začal hrýsť či sa naozaj tak hnevať že návšteva by ho hneď pustila....
@mogaa si len myslis ... poznam aj takych co by dieta drzali "zubami - nechtami" ...
necit sa zle, ze si svoje dieta chranila. zial, s jednou takou navstevou sa uz nestretavam prave pre taketo spravanie
Dakujem vsetkym.

Nikto by nemal robit nic , co sa dietatku nepaci a co sa nepaci tebe ... nechapem niektore chore hlavy🙈