icon

Režim dňa dvojmesačnej dcérky

keremiova
7. máj 2020

Dobry den, mam 2. mesacnu dcerku. Chcela by som sa opytat aky je najvhodnejsi rezim dna pre 2. mesacne dieta. Kludne mi mozete aj napisat aky rezim mate/ ste mali so svojim dietatkom 🙂

pracujucazienka
7. máj 2020

V dvoch mesiacoch vôbec žiadny..mala som len deficit spánku ale take bábätko spi kedy chce..jedine na večer okúpať a dať spat v cca tom istom čase

selest
7. máj 2020

V 2 mesiacoch ziadny. To sa ani nedalo, vsetko sa prisposobovalo dietatku. Akurat to kupanie v tom istom case sme dodrziavali aby sme uz v case kupania mali klud neboli vonku atd. Aj tak sa to po par tyzdnoch stale vsetko menilo, kedy spal kolko spal kolko jedol. Rezim aky taky medzi 6 mesiacmi a 1 rokom. Ale aj to sa stale meni ale uz nie tak velmi😉

miadi
7. máj 2020

Rezim si urobi kazde babo svoj. Moja dcera bola od 6 do 12v noci nervna a na rukach potom spala v kuse dp 6 prve 4m a cez den tak 30min spanky max kojena na poziadanie. Moj syn to ma lepsie. Budi sa okolo 4-5 na kojenie a potom este ako tak spi do 6 mrdzitym ho prebalujem a kojim zvykol do rana 8 plienok tazkych ( mala tolko mala za den) potom zaspava okolo 11 na cca 2.5-3h poobede si potom este schrupne hodinu dve a okolo 9-10 zaspava a pred polnocou este papa. (Mà 3m) spi ovela lepsie ako mala. Robim vsetko rovnako ako snou. Režim mà babatko svoj podla svojej potreby.

heidy222
7. máj 2020

Rezim nemusis silit. Na jeho vytvorenie sa mi osvedcili ine veci ako notoricky zname kupanie. my napr veceriame ako rodina spolu a obe deti od novorodenca s nami v letatku pri Stole. deti mi spali Len v kociku Tak prechadzky v cca rovnaky cas, lebo aj so psikom trebalo v rovnaky cas 😊

mamamastyl_eu
7. máj 2020

@keremiova ja osobne som clovek, ktory nevie zit v chaose a ked sa mi narodila moja dcerka, trvalo mi niekolko tyzdnov, kym som si povedala dost a nastolila nejaky rezim. Stalo sa to asi po 5-6 tyzdnoch. Pisem o tom aj podrobne na mojom blogu http://mamamastyl.eu/rezim-rezim-a-este-raz-rezim/

Podla mna treba robit tak ako to mame vyhovuje. Spokojna mama = spokojne dieta. Odkedy som zacala robit pravidelne tie iste veci, dokazala som sa zacat starat aj o seba, nielen behat ako splasena po byte a nic nestihat. Podla obdornikov je vsak dolezite budovat najma spankovy rezim od 4 mesiaca, kedy prichadza prva regresia. Vtedy treba dodrziavat rovnake intervaly bdenia medzi spankami a naucit babo zaspavat samo. Ked to zvladnete, budete obaja v poho. Ty budes vediet, kedy bude dietatko spinkat a tento cas mozes vyuzit na upratovanie, zehlenie alebo na cvicenie, oddych ci umytie vlasov 😉

keremiova
autor
7. máj 2020

Dakujem vsetkym za vase nazory 🙂 a @mamamastyl_eu urcite sa na tvoj blog pozriem 🙂

rmm
Autor odpoveď zmazal