icon

Rozhodnutie mať jedno dieťa

18. júl 2021

Preco ste sa rozhodli ostať pri jednom dietati ?

syslik81
•
18. júl 2021

zdravotne problemy a vek 😀

mamamasama
•
18. júl 2021

Lebo jedno dieta mi zivot naplnilo a nijak neobmedzovalo... a prave vtedy ked som si to zacala uzivat som otehotnela zas..

alvaluka
•
18. júl 2021

Kvoli manzelovi.

floren
•
18. júl 2021

vek a ťažký pôrod, skoro sme neprežili

lubhomira
•
18. júl 2021

Vždy som chcela mať jedno a takisto vek (35) 😊

denden77
•
18. júl 2021

rovnako ako @lubhomira.. vzdy som vravela 0-max. 1 😁 vek, peniaze, pohodlnost, sama som jedinak.. nikdy ale vobec nikdy mi ani nenapadlo mat viac, nez 1 😁

ivik4
•
18. júl 2021

@denden77 ani mna, absolutne nikdy v zivote som nechcela viac ako 1 dieta. Muz je zo 4surodencov ale zhodneme sa 😊

ivik4
•
18. júl 2021

Ja som vzdy chcela len jedno a este k tomu vo velmi mladom veku, tak aby som v 40tke mala dieta uz dospele a podarilo sa. Odkedy som mama tak sa mi len potvrdilo ze dalsie dieta mat nebudem. Nechcem 2x si prejst tym istym odznova a tesim sa uz opät na taky ten svoj volnejsi alebo skor ovela jednoduchsi zivot 😊. Som jedinacik,mne surodenec ani nechyba

denden77
•
18. júl 2021

@ivik4 moj uz ma dospele dieta, cize dalsie neprichadza do uvahy aj z jeho strany 🙏😁 a okrem toho, uz sme taki polodochodci 😂😂😂

78787878
•
18. júl 2021

Pohodlie. Mam rada dospelacky zivot adults only. A mam jedno uzasne dieta, ktore dokonale naplnilo moje materinske ambicie.

h2
•
18. júl 2021

Nikdy som po druhom netúžila.

zuzki1
•
18. júl 2021

My mame dve a už by som teraz nemenila aj keby mám vrátiť čas spat , ale myslela som si že aj prve mi stačí. manžel a rodina ma huckali aj k prvému aj druhému. Na ďalšie ma nik nepresvedčí, jedine že by som sama zmenila rozhodnutie.

chrumka120
•
18. júl 2021

No to by mali spraviť všetci

simuska132
•
20. júl 2021

Ja mám tiež len jedno 😊 chceli by sme aj druhé no už sa nedá kvôli zdravotným problémom. Ale pomaly si uvedomujem ze nam úplne stačí jedno ma uz 5 rokov. A ked si pomyslím zase od znova mať bábätko a to všetko od znova zuby, teploty, strach, atď... Ani nechcem uz