icon

Skoro trojročné dieťa ma ignoruje

1. feb 2022

Dobrý večer začnem tým že dcérka sa mi narodila predčasne, zo začiatku sa mi zdalo všetko v poriadku ale čím je staršia tým si vyžaduje viac pozornosti. Nevie sa skoro s ničím zahrať, všade potrebuje mňa. Posledné dni keď ju obliekam tak začne utekať a skáče po posteli a keď sa jej niečo pýtam aj 5x tak nereaguje a spieva si niečo alebo bľaboce svoje veci. Niekedy mi krásne odpovie a posledné dni akoby ma ignorovala tak isto aj manžela. Bude mať teraz vo februári 3 roky, do škôlky ešte nechodí. Celkom ešte dobre nehovorí, ako vie hovoriť ale nie je jej stále rozumieť. Chcem sa opýtať či aj vaše deti vás ignorujú aj sa ich niečo pýtate je to normálne ? Alebo sa môže jednať o autizmus či inú poruchu?

Strana
z3
anitu
10. júl 2022

Napríklad krstná dcérka má toľko ako moja,ona príde zo škôlky,sadne si a rozpráva čo bolo.Moja takto nekomunikuje.Pritom začala skôr rozprávať moja ako ona.Mozno ešte potrebuje moja dcérka viac času.Uvidime čo ukáže eeg.Pyta sa občas,kde mám toto,tamto,kde je otec!taketo

autor
10. júl 2022

@anitu potom mi napíšeš ako ste dopadli?

autor
10. júl 2022

@anitu kedy idete na tie vyšetrenia?

anitu
10. júl 2022

V stredu ideme na kontrolu.eeg už robili.trraz sa dozvieme ako to dopadlo.napisem 🙂

autor
13. júl 2022

@anitu ahoj dúfam, že výsledky sú dobré 🙂 čakám na tvoju odpoveď, držte sa🙂

autor
13. júl 2022

@anitu už viete výsledky?

anitu
13. júl 2022

Ahoj.teraz sme len došli.eeg je v poriadku,ale spravíme kontrolné.caka nás ušné v BA,logopédia,artis centrum.

autor
13. júl 2022

@anitu no vedela som že to bude fajn, a to artis centrum je čo ?

autor
13. júl 2022

@anitu a vlastne to eeg čo môže ukázať?

Strana
z3