Skúsenosti s plienkami Kim Kimmy na nočné použitie?
Zdravím, chcela by som sa spýtať či niekto používa plienky Kim Kimmy a na skúsenosti s nimi. Či su naozaj také dobré na noc. Používame babylove plienky ale noc nie vždy zvládnu 😅. Poprípade nejaké iné plienky dobré na noc, keď sa bábätko hmýri.
Pekný deň,
my tiež používame Kim Kimmy a sme veľmi spokojné. Zo začiatku nám pretekali, takže sme boli dosť sklamané, pretože som sa tešila, že konečne nájdeme plienku, ktorá ostane naozaj suchá aj vtedy, keď dcérka veľa ciká. Napísala som im však na Facebook a poradili mi inú veľkosť. Odvtedy bol problém vyriešený a plienky perfektne sedia, som neskutočne spokojná. velmi cítiť tú kvalitu a že to neni nejaká umelina
Dobrý deň, určite odporučam, sme maximalne spokojní a plienky su fakt super 🙂
@anonym_autor Používame ich presne tri týždne a musím sa podeliť,lebo som naozaj príjemne prekvapená…..Spočiatku som bola skeptická – nová značka a nevedela som čo čakať no môžem povedať, že som nadšená …… 😊Materiál je neuveriteľne jemný, malej sadli super, žiadne červené stopy od gumičiek ani zapáraniny. Savosť je skvelá, plienka vydrží dlho bez toho, aby bola mokrá zvonku na ritke. A pásky držia spoľahlivo a dajú sa prilepiť aj znova, čo pri nočnom prebaľovaní zachraňuje život a rozmýšľam že skúsime nohavičky👍