Som divná, keď dcére nedovolím dlhé vlasy?
ako striháte deti(dievčatá) do školy? ja úplne na krátko, tesne pod uši, niekedy nechám max po ramená, ale dcéra by chcela dlhšie .. som divná, keď jej nedovolím dlhé vlasy? keď ja mám pocit, že potom všade nachádzam vlasy, treba to veľa česať, upravovať
@daniela1911 už sú minulosťou, teraz mám vlnité, miestami kučeravé vlasy a dať to dohromady je hrozne 😂
Bože.. kamarátke toto robili rodičia, nútili ju ostrihať sa aj keď nechcela. Samozrejme nerobila počas toho scénu ale ranu na duši to nechalo a dospelá to spracovávala so psychológom.
Len pre zaujímavosť.. aj seba strihas na krátko ?
moja ma krasne dlhe vlasy 🙂 ja by som jej ich nakratko neostrihala
Si divna. V mojich casoch nam mamy riadili dlzku vlasov, citila som sa strasne ponizena. Poomdemy socik. Nikdy som nepochopila, preco. Az na strednej som si presadila svoje, ked uz na mna nemala dosah. A ked skonstatovala, ake pekne vlasy mam, akurat sa mi otvaral nozik vo vrecku. To preco ma zena potrebu robit svojej dcere? My sme v tej dobe takto ako ja boli priblizne 50:50, lepsie sa to znasalo. Ale ako sa ma citit tvoja dcera ako jedna z mala s kratkymi vlasmi? V kazdom dievcatku je niekde skryta tuzba mat dlhe vlasy. My sme s kamoskami imitovali pri hrach dlhe vlasy pancuchami. Bolo to otrasne.
Dopraj jej po com tuzi, bud na jej strane. Co uz len chlap do toho ma kecat? Podpor v nej tu malu zenu, ktora z nej rastie. Nech raz nema.take negativne spomienky ako napr ja🙏
@ddaassuullaa ako veľmi ti rozumiem. Mala som krásne kučeravé vlasy a ako decko má stále strihali na chlapca. Tu traumu z krátkych vlasov mám dodnes. Stále mám dlhé vlasy ,neznášam krátke a nikdy by som sa na krátko ostrihať nedala. Pamätám si ako mali spolužiačky na fotkách dlhé vlasy a ja jediná ako chalan so šatami 😱. Autorka dovoľ dievčatku aby mala vlasy ake chce . Teba to stojí iba čas a peniaze ale ju by to stálo celoživotné traumatizovanie seba samej. Buďme inými rodičmi ako boli ti naši. 🤗
vdaka, mozno ste ma aj prehovorili, manzel ju chcel po novom roku zobrat opäť zostrihat, asi sme aj my stara skola, skusime to komunikovat
@hanah_b u mňa opačne!dcerka uz ma 9r v apríli a nestále si chce strihať jej husté nádherne rovné blond vlasky..teraz prvýkrát sa mi ju konečne podarilo ukecať nech si ich nechá nárast,tak dúfam že som ju presvedčila a nerozmyslí si to

Chuda dieta, urcite ma najkratsie vlasy z triedy a este chce dlhsie vsak ju netyrajte stihanim, ked chce aj po zadok nech ma a je stastna, to co je za vyhovorka vlasy budu po zemi, predpokladam, ze mamicka je ostrihana na chlapca a postarsi rodicia budete