icon

Spanie bábätka vo vlaku

23. sep 2022

Ahojte, ti ktori ste cestovali vlakom s mensim babatkom mladsim ako 6 mesiacov, ako ste ho tam davali spat ? Za predpokladu ze v nosici nezaspi .

nikpa
•
23. sep 2022

Kočík?

petamich
•
23. sep 2022

@nikpa kocik nemozes mat so sebou, musi byt odlozeny vo vagone, kam sa odkladaju aj bicykle

petamich
•
23. sep 2022

no asi su len tri moznosti, ktore mne napadli ak nosic nie - bud vezmes so sebou aj autosedacku a kupis dietatu miestenku a bude vedla teba v sedacke alebo skratka na rukach alebo vedla seba cez dve lehatka (ak teda nebude plny vlak)

nikpa
•
23. sep 2022

@petamich aha, tak nič 😀 to ale nechapem, tak bajk si môžeš viezť, aj keď len vo vagone na to určenom a kočík nie. Čudné.

zuzanka.zuzu
•
23. sep 2022

@nikpa môžeš si ho zobrať, bude hneď vedľa toho bicykla 😉 niečo ako lietadlo - tiež nemáš kočík ani bike pri sebe ale v podpalubí

petamich
•
23. sep 2022

@nikpa no ano a tam je aj ten kocik, neexistuje vagon, kde su miesta na sedenie a vedla teba tvoj bicykel 🙂 je to specialne prazdne miesto s hakmi na bicykel a tam sa nechavaju oboje, skratka nemozes mat kocik v kupe alebo v normalnom sediacom vagone, lebo tam sa skratka nezmesti alebo by blokoval cestu, blbe to je ver mi 😂 nocnu moru mam z kazdej cesty vlakom, lebo vykladanie dietata, kociku, tasky, ...z tych nasich vysokopodlaznych vlakov je tiez na samostatny pribeh

marth16
•
23. sep 2022

Kočiar sme normálne vzali zo sebou.... Podvozok zložili sedačku vo vlaku dali do polohy ležmo, na ňu položili vaničku z kočíka a podvozok vopchali pod sedačku... Nikomu ale nezavadzal lebo sme mali miestenky oproti sebe, takže maximálne moje nohy si museli nájsť "polohu"

viestta
•
23. sep 2022

Kúpiš si o jednu miestenku viac a necháš ho spinkať na sedadle vedľa seba. Ale keď budeš kupovať miestenku odporúčam vagón s kupe, nie velkopriestorovy. Pri pokladni na stanici vedia aké vagóny sú radené vo vlaku. Alebo kúpiš do detského, ale tiež do kupe. Výhodou je, že v tom prípade máš kočík v tom istom vagone v batožinovom oddiele

katarina_sm
•
23. sep 2022

ahoj, isla som bez kocika, dietatko som mala pri nastupe do vlaku v nosici a so sebou vajicko, v ktorom aj potom spinkalo. sprievodca mi pomohol nastupit, bol velmi mily a ochotny.
isla som v IC vlaku, v ktorom je detsky vozen urceny iba pre deti do 10 rokov a ich sprievod - ak do tvojej cielovej stanice jazdi, tak odporucam. bola som v kupe celu jazdu sama. s inymi vlakmi zatial nemam skusenost.

25jesss25
•
23. sep 2022

Cestovali sme keď mal syn cca 3 mesiace. Mali sme kúpené lístky v detskom vagóne- ale mali sme kúpené všetky miestenky v jednom kupe. Spal normálne na sedačke vedľa mna. Spala tam aj dcéra vtedy mala niečo cez 1 rok a aj vted 4 ročný syn 😂 nie naraz samozrejme, striedali sa na moje nešťastie 😂

yanni
•
23. sep 2022

Ja som tak cestovala . Starsia male 3 roky, mladsia 3 týzdne. Normalne kocik, ten bol odparkovany na mieste na to urcenom priamo v tom vagone (nedaleko našich sedadiel), kde sme sedeli. Mala som kupene 4 miestenky. Dieta mi préspalo celu 4 hodinovu cestu vo vanicke z kocika.

pandorra
•
23. sep 2022

Ja som brala vajce. Mala 4 mesiace. Pre istotu som mala aj nosič. Zvládli sme to v pohode a to som ešte mala aj staršiu so sebou.