Spanie trojročnej dcéry
Ahojte neviem co mam robit dcera spi spalni somnou pri velkej ppsteli ma svoju a ppsledne dni ako keby knucala ako pes alebo trieska do vsetkeho okolo seba a dokola ma vsetko spravene aby nrtrieskala. Uz som tak zufala ze spim vedla a dvere otvorene ale snaha malo a ked ju aj ako snazim sa hladkat ci klasika slovne cccccspinlat uplne zle ani ruku ani nic. A co ja nechaprm susedia si ma odchytili co to dieta tobi ked takto spi snazila som sa vysvetlit sle snaha velka s ich strany nebola oni chcu dpat a basta. A nieco ako na spolocnej ppsteli bol pokus ale mne to nevyhovuje nakoljo mala furt nacapena nana a bojim sa ze spadne s postele nakolkonje ozaj dost vysojo od zeme
@sivakova123 nechápem vôbec čo chceš napísať, nemá to ani hlavu ani pätu
Má jednoducho nepokojné sny, spracováva zážitky zo dňa. Ak má príliš veľa podnetov a nepokoja cez deň, bude mať aj nekludnu noc. Nie si aj ty nervózna, alebo ju počas dňa nesúriš nech sa ponáhľa? Deti v tomto veku ešte "zrkadlia" správanie a životný štýl rodičov... Skús si prejsť váš denný režim a trochu ho zjednodušiť, upokojiť, vypnúť telku, tablet, spolu sa v pokoji večer zahrať, v pokoji sa pripraviť na spánok... Nedávaj jej na večeru nič ťažké (mäso, vyprážané,) ani tučné... A skús jej dávať pred spaním čaj z medovky.

Skús si to prosím ťa po sebe nabudúce prečítať lebo je to tak napísané, že vlastne ani poriadne nechápem čo sa deje. Dcére sa zle spí keď nie je vedľa teba? Alebo ako to je?