icon

Spánok 10 mesačného chlapčeka

lara0000
9. okt 2013

Ahojte maminky vieem ze sa to tu o spinkani popisalo uz vela ale nemam moc casu to tu hladat a citat. Chcem vas moc poprosit o radu.Mam 10mesacneho chlapceka ktory sa stale v noci budi.Aby som to upresnila vooobec by my to nevadilo kebyze sa budil kazde 3hodinky na papnie ale on sa budi stale☹ dam priklad okupkamho dam mu kasicky a dam ho spinkat cca 8az poll9 vecer krasne zaspinka ale spinka niekedy 10 niekdy30minut niekedy hodinku a zobudi sa a toto my robi celu noc.Nestaci mu ze pridem k nemu dam dudlik pohladkam a spinka dalej nie musim ho zobrat a uspat minule som to ratala a bol mi 32krat v noci hore☹ som rada mam zdraveho krasneho chlapceka ale uz 10mesiacov som sa nevyspala☹preco to moze robit mate niektora taku skusenost?A poprosim mamicky ktore mienia mat ustipacneprispevky nech radcej ani nereaguju dakujem

jul11
•
9. okt 2013

@lara0000 to je dost casto.dovodov moze byt viacero.ak nie je hladny,mozu mu ist zubky,ale najpravdepodobnejsie bude separacna uzkost.je v obdobi,ked chce mat mamku stale pri sebe.spinka v postielke?co takto ho zobrat k sebe do postele?pripadne to mozu byt aj zqzitky zo dna,ktore v noci spracovava,je to aj pre babo narocne obdobie,uz toho dost vnima

lara0000
autor
•
10. okt 2013

mne to ma maly robi od narodenia ☹myslim ze zubky to niesu na zubky reaguje uplne inac.aj som skusala dat ho kumne ale ziadna zmena

lucia006
•
16. okt 2013

Mam presne taky problem ako vy ,sice vam nepomozem ,lebo sama neviem co stym a som zufala ,maly ma 11mes.nespi takiistonodnarodenia 😒 uspim ho vpohodke o 8mej vecer o desiatej je uz hore splacom hadze sa a takto to ide do rana nonstop ☹ ziadne homeo nepomahaju mm dost ☹

suz2
•
16. okt 2013

my mame podobny problem, ale odkedy je Misko s nami v postielke, je to o nieco lepsie. chvalabohu jemu staci, ked vytiahnem prsník, vacsinou sa napije a spinka, ale niekedy ( teda asi 3 - 4x do tyzdna)mame take noci, ze sa napije a potom sa prehadzuje stale, ze fakt nic nespim.... vravim, jedine pomohlo trosku, ze je s nami v posteli, ale ani to nie je zazracne riesenie. ja som sa s tym uz zmierila, asi potrebuje z toho vyrast, alebo co....

virdzi
•
16. okt 2013

Ahojte maminky my mame podobny problem budi sa vacsinou kazdu hodinu, v noci ma musi drzat za ruku tak spinka aj zaspava, aj ked ju v kociku uspavam musim ju drzat za ruku, aj ja len dufat viem ze s toho vyrastie. A v tom daco urcite je ze deti v noci prezivaju to co cez den zazili, mam s tym skusenosti u starsej dcerky!!! Manzel povedal aby som tu mensiu zobrala k lekarovi kvoli nespavosti :D No neverim, ze by mi doktorka pomohla!!!Ostava nam len asi vydrzat. No neviem, ale ja uz mam hrozne kruhy pod ocami a dost som vycerpana a podrazdena 😒

mimca251
•
9. jan 2015

Ahojte ja mam tiez podobny problem moj malicky sa mi cez noc budi, cez den si pospinka aj tu hodku a pol az dva ale cez noc sa mi zbudi aj 3x,nevadi mi to ze mi cez den nespi vela pretoze som hore a mam este jedneho syna, vecer okolo 9 mu dam este miecko a okolo 10 az pol11 mi zaspinka na to o 12 sa mi zbudi tak ho musim vzat na ruky a tak mi usne polozim ho do postelky a zase to iste ach neviem co robit som taka unavena stoho,este skusam predtym nez mu dam to mliecko ho drzat dlhsie hore,aby sa unavil a dlhsie spinkal no niekedy to funguje a niekedy nie,uz len vydrzat maminky deti rastu rychlo takze trpezlivost a poriadne nervy.