Spánok a zaspávanie
Ahojte,vela som precitala prispevkov ako naucit dieta spat v postielke same atd...Nas spi v postely ktoru mam prirazenu o svoju a nemam problem ho nakojit a tak,ani mi nevadi ze musim byt pri nom ked zaspava.Ale...cakam dalsie babo a obavame sa s manzelom ako to bude ked budem v porodnici tych par dni...ide o to ze maly pri uspavani nechce nikoho iba mna.Skusali sme vselico,ale vzdy velky rev kym niesom s nim ja.Hlavne ma zvyk s mojimi vlasmi si stekli usko a tak zaspinka.Ale to tiez iba moje,babka nezabrala a ocino vlasy nema 😆 A plysaky od seba odhadzuje 😣 Fakt sa bojime toho ze co bude ked ja budem mimo 😕
@glorikarebeka No ved totok je problem,ze tato moze iba ked ma volno co je asi 2 krat max 3krat do tyzdna,je kuchar takze robi do noci.Ale ked je doma snazi sa,nemozem mu upriet.Maly ale stale reve ko tur.Syn ma teraz 16 mesiacov a termin mam v novembri tak dovtedy dufam na nieco prideme 😢 A drobec sa rad koji to ho ukludnuje hlavne v noci,vie ze som tam a je spokojny.Snazim sa ho odstavovat pomaly ale flasu s mliekom tak max.cez den.V noci place a nechce ju vobec.
@zuzana7891 treba cim skor ho nato pripravovat aby si zvykol ze stale pri nom nebudes. Neboj deti si velmi rychlo zvykaju a tak by som sa nebala
tak zapoj babku ak mas blizko a spolu zaspavajte a do novembra daleko alebo nech manzel zoberie pred terminom dovolenku a vtedy skusat,tak drzim palce....je fakt,ze syncek je maly maly.A skust aj cez obed aby zaspaval sam.Moja starsia bola tiez zvyknuta so mnou,ale zacala som ju ucit sice bol 3 dni plac,ale vydrzala som to a druha zaspava sama nechodila som s nou spavat od batolata,proste sa nedalo a zvykla si,ale ona ma ani nepotrebovala ani neplakala a doteraz zaspava sama a je to super,mala som to robit aj pri prvej,ale proste som bola s nou a zvykla si.

ahoj,cim skor zacnes s uspavanim maleho so svojim manzelom tym to bude lepsie,skuste ist do postele vsetci a pripravuj maleho na surodenca uz teraz.Neviem kolko ma maly,ale ked kojis tak je asi maly a aj s kojenim aspon ja by som skoncila lebo potom to bude asi este horsie.A neboj zvladli to aj druhe deti,zvladne to aj tvoj maly....a najlepsie by bolo keby mal svoju izbicku