icon

Spavé dieťa

dinko31
23. nov 2014

Milé mamičky. Mám 11 ročného syna ktorý je stále unavený. Tento stav trvá asi mesiac. Dokáže spať cez víkend aj 20 hodín vkuse. On proste spí až kým ho nezobudíme. Bola som aj pri detskej lekárke, zobrala mu krv a výsledky sú v norme. Teraz čakáme na neurologické vyšetrenie o dva týždne. Ja som už bezradná čo s ním. Predtým bol aktívny hral futbal ale teraz nevládze nič. Prídeme zo školy, napíšeme úlohy a ide spať napr. o 17.30 hod. a spí do rána kým ho nezobudím. Zaspí všade aj na hodine v škole. Čo s ním ? Stretli ste sa už s niečim takým ? Jesť mu chutí ale v poslednej dobe veľmi narástol. Meria až 170 cm. Prosím o radu.

uhnakova
23. nov 2014

Dajte spravit testy na boreliozu, ak ich este doktorka nerobila. U mna sa takto prejavila neuroborelioza v druhom stadiu, skoncila som na infekcnom s infuzkou v ruke, davali mi antibiotika 4 tyzdne. Porozmyslaj, ci nemal v poslednom pol roku az roku kliesta. Udajne to pasivne mozu preniest aj komare.

katarinamarkova
24. nov 2014

@dinko31 k tym testom na boreliozu sa priklanam. mnoho ludi netusi ze ju ma :(
prajem aby to nebolo nic vazne, ale napr. len unava z rychleho rastu a poburenia hormonov 🙂

dinko31
autor
25. nov 2014

Dakujem baby 😉