Spia aj vaše 2,5 mesačné detičky 9 hodín?
Moja dva a pol mesačná dcéra papa o 8 a ide spat o 10 a vstava až okolo 7 h mate to tiež tak ? 🙂
Ako nestažujem sa len som si myslela že to nieje až tak vpohode cez den papa každe 3h a vipije 150ml a naposeldy papa o 8 a potom jak ide spato 10 vsatava az kolo 6 alebo 7 kedy jak preto sa pytam lebo sa trošku bojim že ked v noci nepapa že mi nepribebe vela 😒
Ak ste na umelom tak sa nicoho bat nemusis. To malu nasyti na vela hodin. Kamaratke tak zacala dobre spavat mala ked presla na umele mlieko asi v 3 mesiacoch. Nebol to sice az taky extrem...hovorila mi tusim ze papa o 10tej a potom sa zobudi okolo piatej. A pribera jej teda pekne 🙂
@lussy1910 nas vnuk spi od prvého dna co dosiel z porodnice od osmej vecer minimalne do piatej, ale potiahne aj do pol osmej. Ma 11 mesiacov a krasne prospieva. A to ma pred spanim stale iba mliecko, nijake syte kase.
Joj ako len svojej dcere toto dieta zavidim. Jeho mama aj stryko do 2 a pol roka vstavali kazde 3 - 4 hodiny aby sa najedli. 😖
Moj ani v 2,5r takto nespava 😅
jak sme prišli s porodnici tak ani tak nespala budila sa každe 3h lebo bola naučena tak sporodnice ale po mesiaci jak som ju začala davat na bruško lebo prvý mesiac som nemohla kvoli zlomenemu klbu tak stale len spi na brušku a tak dlho 🙂
@lussy1910 ano su take deti, nasa spi od 5 tyzdnov 20-4 a potom 4:30-8. A od cca 4 mesiacov spi od 20:30 - 6:00 a potom este potiahne do 9 😀 sme kojene a proste niektore deti su take 🙂 tak sa z toho tes
Prosím si recept na výrobu takéhoto bábätka 😀
Recept nemám ani sama neviem jak sa tak naučila asi zato že spi na brušku 😀
@lussy1910 neboj nic aj moja takto spinkala od narodenia a spinka doteraz a to bude mat pol roka .vychutnavaj si to🙂ja si to vychutnavam,lebo kazdy ma strasil ked som prisla z porodnice ze sa mala zmeni a cim bude starsia tak bude menej spinkat.klop klop krasne spinka doteraz🙂a ajkeby nespinkala,nevadi ja potrebujem malo spanku takze pohodicka🙂
Som prvo rodička tak som sa trošku zlakla mama mi hoovorila že to je v poriadku ale nedalo mi to musela som sa spytat :D
Áno. Moji dvaja krpáni tiež tak spávali a boli kojený. Prvý začal po 8 týždni a krpaňa tá hneď ako sme sa dostali domov z nemocnice na 7deň potiahla 12h v kuse.
Gratulujem a buď šťastná 🙂
Presne to isté robila naša už od narodenia, ale potom prišiel šok, keď ma doktorka zdrbala, že málo priberá (teraz by som si z toho už hlavu nerobila, kým by nechudla) a tak som musela často kojiť... a od 3. mesiacov sa budí každé dve hoďky a trvá to do dnes a to už má takmer osem mesiacov 🙂 takže nerieš, ona ak bude hladná, tak sa zobudí a doktorku nerieš, kým ti bábo nechudne, tak sa nedeje nič strašné, jeden mesiac priberie viac a iný zase menej...
Som rada leebo od jak živa som tak troška spachtoš takže som sa velmi potešila ked mi začala tak slho spavat ale aj obavy boli trošku 🙂
@lussy1910 a čo strašné sa stane, ak namiesto tabuľkových 800g priberie "len" 500g? Ja myslím, že tie naše detičky vedia najlepšie čo, kedy a koľko potrebujú... Ja dcérku kojím, a ak som dobre pochopila, ty dávaš umelé, takže nemôžem úplne porovnávať, ale mne malá vedela aj 4-5 hodín cez deň nejesť a v noci spala od 20.00 do šiestej rána bez zobudenia, a pribrala za prvý mesiac "len" 300g, ale ten ďalší mesiac do dobehla a zrazu pribrala 900g. Ak by bola hladná, tak by sa určite zobudila a plakala, keď spinká tak pravdepodobne hladná nie je... Ale ak sa tak bojíš, tak ju núkaj častejšie cez deň.. No pozor, mňa tak dr. donútila tískať do malej každé dve hodiny, aby sa viac najedla a ona si tak zvykla, že nepretržite chce každé 2 hoďky....
@lerinka to i ja ja potrebujem aspon 7 alebo 8 hodin spanku inak som stale mrzuta zo začiatku stavala každe 3H sice som bola rozospata stale ale dajak som to musela zvladat a hlavne to bbolo aj kvoli tomu lellbo je od narodenia na umelom mlieku a pila BEBU H.A a po nej nekakala a strašne ju bolelo bruško a od kedy sme zmenili mlieko začala byt aj spokojnešia aj sama kaka viackrat dene 🙂
@danieli ja mam takych pät 😉 Mam pät deti a vsetky spavali celu noc....a pri kojeni....Umele som zacala davat kazdy raz ked som zistila ze som opät v tom 😔 😀
my sme to mali tak s mladsim synom. Ale preslo ho to po prvom ockovani, a po druhom cista katastrofa... doteraz sa budi cca 3 krat za noc 🙂 ... ale je stale dojceny
@lussy1910 my mame tiez dobreho spaca. o par dni ma tri mesiace. on sice zaspava okolo 23.00 (o tej desiatej posledne jedenie), no budi sa o osmej, niekedy aj o deviatej ... ja som ho prve dva - tri tyzdne budila kazde 4 az 5 hodin na jedenie, bala som sa, aby nebol dehydrovany, ale potom som ho uz nechala spat. je kojeny, pribera dobre - tak sa uz nebojim, ale tiez som sa pytala lekarky, ci ho nemam budit - a ta ma upokojila 🙂 ze mam byt stastna, ze dieta sa vyspi ...
okrem toho sa nebudi s placom od hladu, akurat ja sa rano budim na jeho "mlaskanie" (ked zaspi, tak este pozehlim, kuknem daky serial a spim do rana ako on)
@katkatsakiri ako vraví moj maly waaaaaau ja pevne verím, ze táto kocka co ju mam v brušku bude presne takýto spachtosko
Syn tak vedel prespat po 3.m. A dcerka ano,ta aj skor,len ked ju chytili v noci koliky,tak nie.
Ano, syn má síce teraz už 6 rokov, ale pamätám si, že od 7 týždňov spinkával vkuse bez papania od pol 10 večer do rána 6. a odvtedy mu to chvalabohu ostalo 🙂 dodnes ma vie naštvať, keď sa môjho muža opýtajú,ako malý spinkával ako bábätko a on povie, že sme sa veru dlho nevyspali....

Tak to si jedna z tych mala stastnych 🙂 Nasa tak nespi ani teraz ked ma skoro 2 roky. A je to vporiadku...su take deti. Hlavne tie co su na umelom mliecku.