Spinkanie v batôžku
Hojte chcem sa opytat ci aj vase deti spibkaju v deckom vaku.Chcrm to kupit len neviem ci to nie su vyhodene peniaze.
@denulienkad z mojej skusenosti, ked mala nebola az tak pohybliva som vak nepouzivala...cca do 4-5 mes, ale teraz som rada ze ho mam, spi rada na boku, a je naozaj pohybliva az az...:o))), kupila som vak do 18 mesiacov, teda aby bol dost ,,dlhy,, aby si nemusela kupovat kazde dva mesiace novy, deti rychlo rastu, daju sa kupit aj male vaky...ale myslim ze to je zbytocne..., a neriad sa urcite vekom ale dlzkou tvojho dietatka, moja mala ma teraz 7a pol a nosi dost veci na 1 rok...:o)))
urcite kup co najdlhsi, my mame jeden od malinka az do teraz a to ma mala uz 26 mesiacov
Aj my sme to vela vyuzili, kupili sme najvacsi aky sme zohnali, ten vydrzal asi do 15 mesiacov, potom som si nechala usit este vacsi a to sme pouzivali az do 2,5r.
ja na vak nedam dopustit... maly je cestovatel... kupovala som rozne, podla velkosti, podla rocneho obdobia...
tiez si hodlam usit vacsi (ak nezozeniem) ;)
Ja som vak parkrat skusila dat ked mal cca 9-10 mesiacov, lebo sa tiez odkopava ale u nas nula bodov. Sice zaspal ale krutil sa v nom, cely sa dopretacal, zamotal a do polhodiny bol s placom hore a ukludnil sa az ked som mu ho dala dole. Spravil to parkrat a uz mu ho ani neskusam davat... odkopava sa ale spi s nami v posteli takze ho v noci zakrivam...teraz ma 15 mesiacov.

@denulienkad myslim ze to vyhodene peniazky niesu, my mame doma klimu, lebo vonku je denne nad 30 stupnov, no spat by sa v takych teplotach nedalo...mala spi vo vaku a davam jej len bodynko s dlhym rukavom, a viem ze sa neodkope...:o))) a myslim ze aj na sk v chladnych mesiacoch vak vyuzijes...