icon

Sprchový kút - kúpanie detičiek

20. mar 2023

Ahojte. Prosím vás žienky ako riešite kúpanie deti keď máte sprchový kút? Myslím taký bez väčšej a hlbšej vane.
Viete mi dať nejaký tip na skladaciu vaňu pre deti ?
Ďakujem.

nikpa
•
20. mar 2023

My máme 90x90 a normálne do nej vložím detskú vaničku, zavriem kút a malý sa kúpe. Žiadna špeciálna skladacia, len to nie je taká tá úplne najväčšia, samozrejme aby sa do neho zmestila, neviem aký kút máte...

cookie29
•
20. mar 2023

ake velke dietatko? My sme to u rodicov riesili napriklad skatulou z Ikey pre babatko.

queen_mary
•
20. mar 2023

Stokke flexibath je skvela vana.

autor
•
20. mar 2023

@cookie29 teraz ma 10 mesiacov a je dosť dlha takže už sa mi do detskej vaničky nezmestí.

autor
•
20. mar 2023

@queen_mary ďakujem za tip. Pozriem

ak_tak0202
•
20. mar 2023

U našich som dcéru kúpala tak, že som ju posadila do vandlika na prádlo. Teraz sa už ani doňho nezmestí, tak to poriešime bazénikom.

aneta09
•
20. mar 2023

My sme do sprchového kúta našli nafukovaciu vaničku ktorá bola ako bazén v tvare kocky. Boli sme s ňou spokojný, deťom sa páčila, používali sme cca. do 6 rokov 🙂 majú aj všelijaké rozmery, pridám link ak by ste mali záujem. Netreba po každom kúpaní celú vaničku vyfučať, stačí len mierne nakloniť pokiaľ sa nevyleje voda a stačí ju len niekam uložiť do ďalšieho kúpania
https://www.mall.sk/detske-bazeniky/bestway-511...

autor
•
20. mar 2023

@aneta09 to znie zaujímavo a veľmi dobre 😊
Ďakujem ti krásne ❤️

ivangeline
•
20. mar 2023

Su take sedadielka do vane/sprchy.

slavomira236
•
20. mar 2023

My mame box takze nam sa zmesti normalna vanicka velka..tak ked dietatko sedi stoji tak ho len sprchuj....

zorkahorka
•
20. mar 2023

Uz sa asi vie postavit, ze? Moj muz bral synov so sebou do sprchy, osprchoval ich postojacky, ja som ich zamotala do uteraku a vysusila na gauci

danieli
•
20. mar 2023

Kúpila som v kauflande ovalny kos na pradlo, stal 4 €, investicia storocia, dostatocne velky, dostatocne pevny, dodnes sa na tom smejeme a dcera ma uz sice 8, ale obcas ho vytiahne a spravi si bublinkovu party

hlubik
•
20. mar 2023

maly nafukovaci bszen