icon

Stále vám pediatrička mení termíny? Rozčuluje vás to?

2. apr 2026

Ahojte vkuse mi na každý termín píše iné dni a vkuse jej odpoviem že proste sa nedá a teraz naposledy mi napísala - Dobrý deň. Mrzí Nás to ale skrz urgentnej situácie Vám musíme presunúť termín prevencie a očkovania s .. z 08.04.2026 na 09.04.2026 o 14:05hod. Prosíme o potvrdenie termínu. A vopred ďakujeme za pochopenie. Úplne naschval a pride mi to dosť akože aký máte názor neriešiť alebo?

Strana
z2
anonym_3683eb
4. apr 2026

Aj my mame doma 17m dieťa, vzdy na poradni nam sestrička dala termin ďalšej poradne s tym že čas upresni par dni dopredu. A vzdy to takto aj bolo, mala som v kalendári dátum poradne, čas mi dala vediet 3-5 dni dopredu. Tiež chodíme s manželom spolu, lebo tak nam vyhovuje. Ak sa náhodou stalo že manžel nemohol - išla som sama a vybavené. Presne z tohto dôvodu som hľadala dr na sídlisku, nech nie som závislá od manžela a môžem ísť aj sama. Ale ako ti povedali mas nárok zmeniť lekara, na druhej strane dieťa bude choré este xy krat, bude to nečakane a ak manžel bude mať klienta tak čo? Nikam nepôjdeš s dieťaťom lebo muž nemôže? Ak nechceš/nemozes chodit autobusom alebo taxíkom nájdi pediatricku niekde bližšie k bydlisku, lebo este veľa krat sa stane že treba bude utiekať za dr.
A čo sa tyka toho že naschval ti mení termíny tak to veľmi pochybujem😄 pediater ma bezne aj stovky pacientov, a teraz akože si vytipovala teba že aha je tu taka “doplň meno” a budem jej naschval meniť termíny nech ma nervy🫣 nemyslím si

A este k veku dieťaťa - my sme mali poradne kazde 2 mesiace do veku 15m, vtedy bolo podané aj očkovanie MMR. Ďalšía poradňa je až na 3 roky, čiže ak dieťa ma o chvíľu rok tak vás čaká len táto poradňa, ktorú presunula a ďalšia na 15m, už tam nebudete chodit kazde 2 mesiace

anonym_5c4337
4. apr 2026

@anonym_autor ty si doma, a potrebuješ mat muža pritom, zobrať dieťa lekárovi? Ach ženy, kedy dospejete? Hlavne ze deti mate a samostatnosť nikde.

anonym_4d3c15
4. apr 2026

Podľa mňa štýl akým ti to pediatrička napísala je úplne v poriadku. Jediné čo v poriadku nie je, sú tvoje reakcie. A už keď si odkázaná na muža, že ťa musí vyvážať, tak si predsa mohla reagovať, že bohužiaľ ti to nevyhovuje a dohodnúť si iný termín - taký aby si to mohol aj muž naplánovať s klientmi. Či? Neviem aký je problém.

michaelacabadova
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_adda29 ide o to akým stylom to napísala a urobila/prelozila bez toho aby to somnou odkimunikovala, Ano síce píše tam ze mám to potvrdiť a nemusela som to potvrdiť ale dobre vedela že keď mi zas a znova napíše a spýta sa že či nemôžme prísť iný datum tak moja odpoved by bola že nie nemohli tak to napísala takto 🤔

@anonym_autor napísala to úplne normálne. Keď napíšete, že vám nevyhovuje, tak navrhne iný, nemôžete očakávať, že vás vezme na pôvodný, proste má dôvod, je jedno aký a ak vám tento systém nevyhovuje, tak vymente pediatra

nikaeli
6. apr 2026

Mňa na celom tvojom príspevku najviac zaujala veta: "Úplne naschval a pride mi to dosť akože". Čo je tam poďla teba také strašné? veď sa ospravedlnila vopred, že je to urgentné. Ak ti to nevyhovuje, tak ju kontaktuj a dá ti iný termín. Nám tak občas napíše zubárka, kde na termín čakáme aj tri mesiace. A čo teraz? veď aj ona je človek, aj ona môže ochorieť, či jej deti. Napísala ti to týždeň vopred. Naozaj v tom nevidím žiadny naschvál.

euka210
10. apr 2026

@anonym_autor nie, nie je to ok. Nasa take nerobi. Ked sa dohodneme, tak to plati...jedine ze by sa fakt nieco stalo, ze by v ten den neordinovala.

autor
10. apr 2026
@nikaeli

Mňa na celom tvojom príspevku najviac zaujala veta: "Úplne naschval a pride mi to dosť akože". Čo je tam poďla teba také strašné? veď sa ospravedlnila vopred, že je to urgentné. Ak ti to nevyhovuje, tak ju kontaktuj a dá ti iný termín. Nám tak občas napíše zubárka, kde na termín čakáme aj tri mesiace. A čo teraz? veď aj ona je človek, aj ona môže ochorieť, či jej deti. Napísala ti to týždeň vopred. Naozaj v tom nevidím žiadny naschvál.

@nikaeli zjavne si nepochopila pointu. Vždy sa ma pýta že či nemôžem prísť iný deň a vždy jej poviem že nie. Teraz už vedela dopredu že poviem nie tak to napísala tak ako napísala . A vymyslela si to aby som nemala možnosť. Ano mala som moznnost to odmietnuť ale nemala som možnosť to mať v ted deň ako inokedy. Nemyslím si že je to ok. Led sme ss dohodli ms to tak byt. Iba fakt že v najhoršom prípade by to mala meniť. No pekne som jej to vysvetlila a snad už to robiť nebude.

anonym_da883e
11. apr 2026
@anonym_autor

@nikaeli zjavne si nepochopila pointu. Vždy sa ma pýta že či nemôžem prísť iný deň a vždy jej poviem že nie. Teraz už vedela dopredu že poviem nie tak to napísala tak ako napísala . A vymyslela si to aby som nemala možnosť. Ano mala som moznnost to odmietnuť ale nemala som možnosť to mať v ted deň ako inokedy. Nemyslím si že je to ok. Led sme ss dohodli ms to tak byt. Iba fakt že v najhoršom prípade by to mala meniť. No pekne som jej to vysvetlila a snad už to robiť nebude.

@anonym_autor kolko ktat ti ten termin prelozila?

Strana
z2