Stráženie detí v Starej Ľubovni, Spišskej Belej a Kežmarku
Ahojte kočky a maminy, moja mamina ponúka opatrovanie jedného až dvoch detí vo veku 1-3 roky v mestách: Stará Ľubovňa, Podolínec, Spišská Belá, Kežmarok.
Má 56 rokov, skúsenosti s opatrovaním detí v súkromných jasličkách. Nástup možný 1.10.2012. Má živnosť na opatrovanie detí. V prípade potreby poskytne referencie. Všetky podmienky závisia od možnej dohody.
V prípade akýchkoľvek otázok ju kontaktuje tu alebo na tel. čísle: 0907 189 066
Dobrý večer, áno je to ešte aktuálne, mamina vám vysvetlí ako by to bolo možné - aby to vyhovovalo obom, tu je na ňu tel. číslo: 0907 189 066, poprípade napíšte mi do IP vaše, aby sa vám ozvala ona. Pekný večer prajem, Dominika. 🙂
Dobrý deň nemám žiadnu prácu, a preto ponúkam opateru o vaše ratolesti..ak by ste mali záujem stačí sa ozvať alebo tu napísať...opatrím deti vo veku od 2 - 4 rokov...Hlavne Stará Ľubovňa a okolie...
Dobry den, hladam opatrovatelku k rocnej dcere pocas skolskeho roka na 3 poobedia
Dobrí. Deň. Ja. Bi. Som. Sa. Chcela. Spitat. Či. Niekto. Nepotrebuje opatrovať. Detí. Ja. Mám. Skúsenosti. Zo. 4. Ročným bratom opatrovať. Som. Ho. Od. Malička.
Ahojte hľadám opatrovateľku k mojej takmer 4 ročnej dcere v čase keď je chorá. Opatrovanie u nás doma. Okolie Snv.