icon

Strihanie dievčatka v Poprade

tonka68
4. okt 2016

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť dobré detské holičstvo pre dvojročné dievčatko v PP? Raz sme s ňou boli vo Výkriku, ale nijako sa nedalo k nej ani priblížiť, ani keď sedela sama ani keď som ju držala na kolenách, vtedy sa až začala po mne škrabať. Ďakujem pekne za tipy.

cerstvamamina
4. okt 2016

Na priori je holičstvo a majú tam stoličku autíčko... my tam chodíme s chalanmi, tak neviem či by to zabralo aj na babu.

sofinkina_maminka
4. okt 2016

:( Ale prečo ju chceš strihať? Mala princezná určite bude chcieť mať dlhé vlásky keď pôjde do škôlky 🙂

siska53
4. okt 2016

@sofinkina_maminka Nie kazde dievca chce dlhe vlasy. Nasa nie.. Tak ju strihame,uz znesie aspon sponky,ale predtym ani to nie,vybrala si radsej kratke vlasy.
@tonka68 poradit neviem,nie sme odtial,ale ty by si ju nevedela ostrihat? Niekto si striha deti sam.. Ani trik neporadim,nasi s tym nemali nikdy problem a to mam aj chlapca,ale mozno sa boji toho,co sa bude diat,ak nebola nikdy strihana.. Nemate take noznice - detske z niecoho,ze by ste sa doma skusili na kadernictvo zahrat? Z lekarskeho kufrika napr. Hreben atd. A akoze si robite ucesy?

tonka68
autor
4. okt 2016

@cerstvamamina ďAKUJEM ZA TIP 🙂

tonka68
autor
4. okt 2016

@sofinkina_maminka To áno, aj by som bola rada, lenže na koncoch ich má "ocmukané", aj ofinka by sa zišla podstrihnúť, teraz si už na to až tak netrúfam sama.

tonka68
autor
4. okt 2016

@siska53 Každopádne ďakujem za odpoveď, má ich na končekoch ocmukané, aj ofinka jej teraz ide stále do očiek, hneď ráno po prebudení jej dávam nejakú gumku narýchlo, aby kým sa začešeme, nedávala hlavičku stále nabok...Neskôr jej normálne dávam froté gumičky. Problém je však aj ten, že má síce husté, ale jemné vlásky a toto rozčesať, hoci so sprejom na rozčesávanie nie je vždy jednoduché...Keď bola menšia, podstrihla som jej ofinku ja, teraz ju nechcem spotvoriť 🙂.

sofinkina_maminka
4. okt 2016

@tonka68 Aha, no keď treba, tak treba, to je jasné 🙂

sofinkina_maminka
4. okt 2016

@tonka68 Aha, no keď treba, tak treba, to je jasné 🙂