icon

Štvorročná dcéra v noci silno plače

miruskac
4. dec 2016

Ahojte mamicky.Vedeli by ste mi poradit.Maja 4 rocna dcera zacala plakat uz cely tyzden plakat v noci ale silno a este aj kope nohami.Vidim ze place zo sna po niekolkych minutach si lahne a spi. Niekedy sa to za noc zopakuje aj 2 aj 3 krat.Neviem co to znamena.Treba ist k lekarovi?
Niekedy ked bola mensia si niekedy poplakala cez noc ale nie cely tyzden.Poradte aj vase deti v noci plakali? Ako jej mozem pomoct? Dakujem za kazdu radu.

katka253111
•
4. dec 2016

Nemava nocne desy?

danielahamar
•
4. dec 2016

Ma nocne mory, je to "normalne" v takom veku, precitaj si o tom na nete, hlavne netreba kricat, myslim rodic na dieta, ak sa to deje

miruskac
autor
•
4. dec 2016

Dakujem aj ja si myslim ze su to nocne mori. Len moja mamka si mysli ze treba ist lekarovi

alicka850
•
5. dec 2016

Moja to mala tiez, pisane je vsade ze v 4 rokoch uz to u deti nebyva, ale byva. Vobec sa nemusis bat. U nas to preslo asi v 4,5-5 rokoch. Je to na nervy pre rodicov, ale myslim, ze dieta iba tak spracovava podnety zo dna. U nas to bolo najhorsie po takom emocionalne silnom dni / oslavy, stretnutia s babkou, dedkom, akcie v skolke/. Vobec nikam nechod, ak nema ine tazkosti.

000000uzneviemco
•
4. jan 2017

Ahojte maminky prisim vas o radu mam dvoj rocnu dceru ktora v noci zachvatovo place z nicoho nic sa zobudi a zacne plakat nechce ani pit ani nic nechce ost ani ku mne a len kope nohami po posteli prosim vas poradte mi mate nejake skusenosti s tym uz som s toho zufala😢

zveva
•
Autor odpoveď zmazal
•
000000uzneviemco
•
4. jan 2017

@zveva dufam ze sa to skonci pocula som aj o to ze deti v takom veku maju aj nocne mory ale neviem s coho pretoze ked place tak je hore oci ma otvorene zobudi sa a katastrofa no neviem ako sa stym vysporiadat zacala pozerat na internete veci o pavukoch a potom uteka po izbe a krici mozno to ma aj s toho ze sa boji ja uz vazne neviem co si mam o tom mysliet ale dakujem za radu

zveva
•
Autor odpoveď zmazal
•