Štvorročný kaká do plienky
Prosim vas nejake tipy ako ste odnaučili dieta kakat do plienky ze uz kakalo do zachodika. Nejako sa nam nedari vobec 😭
@marlent Presne ako píšete všetko je to v ich detských hlavickach nie v rozume dieťa vie že kam sa kaka len to je proste o psychike
@elizita ty tiez kazdy jeden problem riesis so psychológom? Moj s cudzími ludmi hned ani neprehovorí nieto zeby ho na zachod naučili😅
Inak riadne extrémy tu su.. ale sme ludia, je to prirodzene. Len prosim neodsudzujte; lebo nikdy neviete kedy budete v rovnakej alebo podobnej situácii. Peace
U nás zabrala kniha o kakani do záchoda a motivácia- dostal korunku
no ale toto je riadne dlho, ako chapem ze kazde dieta je ine, ale v 4 rockoch kakat do plienky, sak jednoducho jej ju nedaj a parkrat sa pokaka do oblecenia predpokladam a ked zisti ze to nie je dobre bude kakat do zachoda.
@stanik_67 4 roky bude mat o mesiac presnejšie teda.. a ako z názvu vyplýva je to chlapcek☺️ No asi polroka kakal do oblečenia potom sme mu rafsej dali plienku, mam nový dom tak si ho nezaspinim😅
Neboj coskoro sa nauci v pokoji a sam 🙂 Poznam chlapceka, ktory od 1,5 roka krasne rozpraval v zlozenych vetach. Teraz bude mat 4 roky a kaka tiez do plienky. Inak je velmi rozumny a ukecanyyy 😂 Kazdy ma svoj cas. A v dospelosti na pohovorich sa nikto nepyta - kedy zacal chodit, bol odplienkivany , sam sa dokazal najest a pod. Nenechaj sa jedovat premudrelymi, ktory robili vsetko “ako sa ma” najlepsie aby bolo male samoobsluzne uz v jednom roku. Sa takych chytrych spytaj, preco tiez nemaju aspom 3 vydoke skoly a ko mnohy v ich veku a nie su taky inteligentny 😂 uvidis ako rychlo sklapnu chytraci 😁 Pekny deň.
Moja dcera tak isto len plienka. Zachod / nocnik ani nahodou. Skusila som vsetko. Ale nikdy som netlacila na nu. Tesne ked dovrsila 5 rokov sama sla na wc. Odvtedy uz len wc. Treba len trpezlivost. Niektorym detom to trva ovela dlhsie.
@svetlonos si poklad, vystihla si to, Dakujem 💙
@lavender273 pockame.. verim ze tento rok sa to uz nauci
Ahoj len v skratke nikdy sa nevracat k plienkam mám troch chlapcov keď lákajú aj väčšinu cikaju...u každého to je inak ale vždy keď sa s plienkami skončilo nikdy som ich nedala späť! Je to fuj od cca 1,5r a hotovo nočník ale wc s doskou pochválim a tešíme sa z 💩 ja viem ľahko sa to píše ale musí si to v hlave zapamätať že do gatí nie ani do plienky ťa je len pre malé bábätká on je predsa veľký škôlkár 😊Chce to len trpezlivosť a pevné nervy 🍀
@zuzanna33 a tak on nieze ma plienku cely cas.. len ked uz mu treba kakat popyta ju dame vykaka sa a zas nema.. este sa do nej nikdy nepocural teda, to ma zvládnuté ze cika sa do nocnika.. no proste psychológia čistá haha dobre uvidime raz to pride👍👍👍
Tak tu niekto píše že to dieta ovlada a rozumie kde sa má kakať že je to len v hlave... Tak ked je to v hlave a vidí to niekto ako problém,tak áno,psychológ.to neznamená že pre decko,často sa chodí poradiť len rodič. Keď by mi vadilo,že takmer školak nevie trafiť ná záchod a som presvedčená že chápe a len to má v hlave,tak áno,šla by som psychológovi. Ja by som nečakala že veď z toho vyrastie,ale to som ja.
@elizita dobre 👍
Autor, nit zac rado sa stalo. Viem ake je to hrozne ked ta niekto depta a hlavne je najmudrejsi na svete s vetou, ved uvis ked nebudes to a hento, ooj hotova pohroma 😁 chytrolini
Ahojte vsetky zienky, syn minuly tyzden z ničoho nic zacal kakat do nocnika😊😊😊😊😊😊
No tak vidíš a netrebalo ani karhať ani nič 🙂
@janulik2008 Ano uplne sam od seba sa jeden den rozhodol ze uz bude kakat do zachodika… vsetky premúdrelé mamky tyranky týmto pozdravujem 😊

@marlent ved to ze on velmi dobre vie ze do zachodika sa kaka. Ved ma 4 roky, múdry je uz kvalitne 😅 od 2 rokov chodi do skolky, odvtedy nema plienky, na kakanie si však plienku popyta.. niekoľkokrát to samozrejme skúšať do zachoda ale prišiel za mnou s tYm ze mu to proste nejde, nedari sa mi tam vykakat. Je to v hlave