Sú Pampers premium care stále problémové?
Ahojte baby, maly ma 10 tyzdnov, od narodenia pouzivame iba pampers, ale odkedy mame 3-ky, premium care, maly ma cerveny zadocek a zopar malych bielych vyrazok. Doteraz ziaden problem nebol, prebalujem casto (minimalne kazde 3 hodiny) a pouzivam Sudocrem. Myslite, ze to suvisi s tou kauzou, ktora bola nedavno? Ze cosi v nich zmenili a sposobuju problemy? Neviem, ci ste to citali. P.s.: samozrejme, ze sme ich zmenili, ale este uplynul kratky cas, aby som to mohla vyhodnotit, ci sa so zmenou znacky nieco zmenilo. Len ma zaujimaju vase skusenosti.
Ja som tiež malej dávala iba Pampers premium care, až kým sme neprišli do veľkosti 4. Začali sa nám často stávať nehody s precikaním a vnútro plienky sa drolilo. Tak som skúsila zelené, active baby, ale na tých mi strašne vadila hrozne intenzívna vôňa. Nevedela som si predstaviť, že v tom ma byť moja malá celé dni a celé noci, tak sme prešli na ekoplienky Bambo nature a som maximálne spokojná, aj s cenou, aj so savosťou a hlavne nie sú parfumované.
Zatial sme používali len č. 1 a 2 a žiadny problém. Číslo 3. mame doma este neotvoreny, čakáme kým minie Babylove 3. Celkom ste ma vystrašili. Dúfam, ze nebudú problémy 😕
@ma12345 Hovorí vám niečo výraz davová psychóza? Jedna baba povedala a už z toho bola " kauza". To je taká istá kauza ako napr. S očkovaním. Nič nevieme, nič si neoveríme ale hlavne že všetkému uveríme a ideme s davom. Kauzu vytvorili mamičky na MK, asi aby sa mali o čom baviť. Ja som nepostrehla žiadnu zmenu, ani pri c.1 ani pri 5tke. Nosili ich moje dvojičky a nosí ich aj môj syn.
Moja skusenost s premium care je velmi dobra.do teraz mame na noc len tieto plienky(teraz 4-ky).v noci sa mi ani raz neprecikal.cez den sa to stalo,avsak asi tri krat dokopy 🙂 inak davam aj babylove,pripadne tesco ci lidl-ove na den,ale tie musim castejsie menit.
@mirka17 Verte ci nie, nie som taka mamicka, co podlieha davovej psychoze. Len sa pytam na nazory ostatnych. Doteraz sme ziadne problemy s pamperskami nemali, preto som prekvapena. A jedna z moznosti je prave to, ze zmenili technologiu a preto su tie plienky ine. Ale je to samozrejme iba jedna z moznosti.
@ma12345 kazdopadne Vasmu dietatku nevyhovuju, tak ich zmente a bodka. Ked tu sto mamiciek napise, ze su super a ani jedna nebude proti, tak ich budete pouzivat, lebo nazor verejnosti je pozitivny? Niekedy nerozumiem otazkam, ktore tu mamicky zadavaju. Ci sa zmenila technologia, ci nie, Vase dieta ich neznasa a to je snad podstatne 😉
@ma12345 ked bola moja dcera mala, prisiel na trh Lidl. Vsetky mamicky presli na ich plienky, lebo boli lacne. My sme pouzivali Pampersy. Nedalo mi to a podlahla som davovej psychoze. Kupila som tie "ldlacke" a po dvoch dnoch som ich vyhodila. Jednak pretekali a jednak strasne smrdeli, akoby za ropou. Mala schytala taky ekzem, ze si dodnes hovorim, aka som bola sprosta. Preto som tak reagovala vyssie. Mojmu dietatu to raz nevyhovuje, a tak ma ani nezaujima nazor inych mamiciek.
My sme neboli spokojni, zvlastne zapachaju a su dost uzke. My pouzivame Bella happy alebo Babylove.
@ma12345
Velmi dlhu dobu som uzivala pampers bola som max spokojna ale skusila som raz vyskusat babylove z dm a su naozaj velmi dobre....Sudocrem je na zapareniny slabucky to je skor na ochranu pokozky. Skus kupit imazol krempasta tento si maminy na zapareniny velmi chvalia. Nemusi to byt hned plienkami treba to odsledovat.
Ja mam skor podozrenie na sudocrem. Pouzivame od narodenia (maly ma 19 mesiacov) babylove plienky a sudocrem. Nic som nezmenila a zrazu mal maly zapareniny a vyrazky. Plienky sme nezmenili, pomohla az zmena kremu na ochranu pokozky. Dlho sme sa trapili a striedali kremy kym sa mu to zahojilo. Pomohol az Imazol a odvtedy som zostala pri babylove plienkach a sudocrem som zmenila za bepanthen. Takze nie som si ista ci to je plienkami.
My sme skúšali obyčajné Pampers, tescove, lidlacke, aj z DM, poľské Dady... Všetky boli ok. Ale prémium mi smrdeli preto aj keď sme ich dostali tak sme ich nepoužívali a posunuli sme ďalej

My sme ich používali rok až kým sme nepotrebovali 6tky, tak sme prešli na zelené Pampers, za celý čas sme nemali problém, akurát zápach u niektorych balení bol. Ja som bola s nimi spokojná. Raz sme vyskúšali babylove a po nich sme mali vyhadzany zadoček tak som zostala verná Pampers. Treba sa asi prispôsobiť dieťaťu,co mu vyhovuje...