Suchý kašeľ a zachrípnutie u 6- mesačnej.
Ahojte,viete poradit nejaky ucinny liek na kasel u 6 mesacneho babatka?mala prekonala 6 chorobu,zostali jej sople a suchy kasel,chrci,bez hlasku je, to hrdielko ju stale trapi,pisti stale.doktorka nam nic nedala,v lekarni odporucili kvapky Sinupret,davam uz tyzden ale nezaberaju. Pije vela cajiku,ale zle papa lebo ju to drazdi.dakujem za tipy
@simona92101 To isté trápi teraz nás. Dávame calcium detský 2,5ml každé ráno. A na soplíky Nasivin 3-4x denne po 1 kvapku. Na priedušky hrdielko nám zabrala jazvečia masť. Nám pomohlo malé množstvo masti potrieť hrudníček spredu aj zo zadu. Nechať pôsobiť 2 hodinky a umyť vodou, lebo je to silné. Niekto používa aj kačaciu masť, tú som ešte neskúšala. Kľudový režim, veľa piť a často vetrať. Čiže čerstvý vzduch každý deň po trošku.
@janinah v lekarni mi nechceli nic dat,ze pre take male nic nieje.doktorka jej vo stvrtok hrdlo kontrolovala a vraj je to lepsie,no mne sa to nezda..ked pojdem na pohotovost tak jej bachnu antibiotika co je zbytocne..
@mrssweet mam tymianovy krem od Justu,ten natieram aj na hrdielko aj nostek,difuzer s eukalyptom mam pusteny stale aby sa dobre dychalo

Sinupretom hlasivky nevyliečite,ten je skôr na sople a dutiny...Calcium chloratum sirup pol čajovej lyžičky 1x denne a kým má sople,tak poctivo odsávať a kvapky do nosa dávať napr. Nasivin pre deti do 1 roka,dáka morská voda je málo...čím je dieťa menšie,tým je viac nutné pri akejkolvek zdr. probleme spolupracovať s pediatrom,ak treba,tak byť u lekára aj každý den,že ako sa choroba vyvíja,ak na stratený hlas dr. nič nedala,tak by som si zrejme začala hladať iného pediatra