Syn sa v noci precikáva. Potrebuje väčšiu plienku?
Deje sa to len v noci a vôbec nepije veľa vody, proste len veľa cika ale vzdy ho musím okolo druhej ráno vybrať a prebalit lebo plienku ma total plnú a bojím sa ze do rana by to nedala. Ma však aj trosku precikane na pyzamo, na boky pri nohách. Baby ako to riešite? Dávate na noc o číslo väčšiu plienku? My dávame len lupilu značku,
aktuálne veľkosť 4 (malý ma 12kg, sedia mu v pohode), a sme zatiaľ spokojní, alebo len na noc zmeniť značku? Budiť ho v noci len kvôli prebaleniu mi príde zbytočne, on potom sa rozobere a teba ho uspať :(
Nereagovala som, pretoze som si to nevsimla. Vidis, mne dermatologicka tiez povedala, ze pokial netreba, nekremovat. Ja sa riadim zdravym rozumom a respektujem zaroven nazory druhych. Takze rob tak, ako ti vravi vedomie a svedomie. Ja som sa nikdy na toto nejako nesustredila specialne, ked som aj pracovala na detskom, tak sme osetrovali babatkam zadocek podla potreby a nie pausalne 🙂
Ja som teda tiez prispevok nevidela. Nemam naozaj najmensi problem reagovat 😉 a mame to uplne rovnako ako @jane1987, ked deti maju zadocek bez akychkolvek problemov, zacervenani, stipania, tak kremovat nebudem, nech ten zadok trosku lepsie dycha. Ak mas vhodne plienky a casto ich menis, nema byt preco problem. Mozno nechavas plienocky dlho, ak musis kremovat, neviem. Ja si naozaj nemyslim ze je nutne kremovat zadocek rocnemu ci 2 rocnemu dietatu, ale kazdy podla seba, ublizit nemas ako kremovanim urcite. A ja zase nekrmeovanim neublizim, lebo vidim, ze je koza v najlepsom poriadku.

@marzuz89 v pohode. Chapem ta. Beriem to 🙂