icon

Syn sa v noci precikáva. Potrebuje väčšiu plienku?

22. aug 2022

Deje sa to len v noci a vôbec nepije veľa vody, proste len veľa cika ale vzdy ho musím okolo druhej ráno vybrať a prebalit lebo plienku ma total plnú a bojím sa ze do rana by to nedala. Ma však aj trosku precikane na pyzamo, na boky pri nohách. Baby ako to riešite? Dávate na noc o číslo väčšiu plienku? My dávame len lupilu značku,
aktuálne veľkosť 4 (malý ma 12kg, sedia mu v pohode), a sme zatiaľ spokojní, alebo len na noc zmeniť značku? Budiť ho v noci len kvôli prebaleniu mi príde zbytočne, on potom sa rozobere a teba ho uspať :(

Strana
z2
gertys
24. aug 2022

@marzuz89 v pohode. Chapem ta. Beriem to 🙂

autor
28. aug 2022

Baby ku krémovaniu o ktorom sme sa minule bavili- toto je odpoveď od pani doktorky- krémovat zadok treba stále, pokým dieta nosí plienku...

autor
10. sep 2022

@jane1987 a @marzuz89 - písali ste ze deti nekremujete,, a ako som sem dala odpoveď doktorky, tak ste ticho.. Nič v zlom a ani to neberte útočné, len ma zaujíma ze co si myslite, alebo prečo ste nereagovali

jane1987
10. sep 2022

Nereagovala som, pretoze som si to nevsimla. Vidis, mne dermatologicka tiez povedala, ze pokial netreba, nekremovat. Ja sa riadim zdravym rozumom a respektujem zaroven nazory druhych. Takze rob tak, ako ti vravi vedomie a svedomie. Ja som sa nikdy na toto nejako nesustredila specialne, ked som aj pracovala na detskom, tak sme osetrovali babatkam zadocek podla potreby a nie pausalne 🙂

marzuz89
10. sep 2022

Ja som teda tiez prispevok nevidela. Nemam naozaj najmensi problem reagovat 😉 a mame to uplne rovnako ako @jane1987, ked deti maju zadocek bez akychkolvek problemov, zacervenani, stipania, tak kremovat nebudem, nech ten zadok trosku lepsie dycha. Ak mas vhodne plienky a casto ich menis, nema byt preco problem. Mozno nechavas plienocky dlho, ak musis kremovat, neviem. Ja si naozaj nemyslim ze je nutne kremovat zadocek rocnemu ci 2 rocnemu dietatu, ale kazdy podla seba, ublizit nemas ako kremovanim urcite. A ja zase nekrmeovanim neublizim, lebo vidim, ze je koza v najlepsom poriadku.

Strana
z2