Tri skupiny matiek na materskej. Kde patríte vy?
Podľa mňa existujú 3 skupiny matiek na MD
1: matky ktoré sa za celú materskú nepohli od svojho dieťaťa možno chciac či nechciac muz nebol nápomocný alebo babka, svokra nechcela strážiť alebo nemali vôbec žiadne stráženie
2 : normálna skupina matiek ktoré si chodia občas vyhodit z kopýtka a pomáha aj manžel, babka,svokra ...
3. A myslím najviac rozmaznaná skupina ktorá poňala materskú ako naozajstnu dovolenku oddych a manžel má homeoffice alebo je podnikateľ a ženy si chodia kde chcú, decko stráži opatrovateľka a po MD sa nechystajú do roboty lebo čo keď dieťa ochorie atď atď , ďalej na každodenne kávičky, wellnessik nakupovanie je ich každodenná práca, po kavičkach a v piatok alebo v sobotu idú s kamoškami na diskotéku a sú tam až do rána
....ja sa priznám že som niečo medzi 2 a 3 lebo rada chodím s kamoškami v piatok na diskotéku som ešte mladá cize niesom moc vybehana ale som aj doma pri malej ...
Ktorá skupina ste alebo by ste chceli byť ? Ako to vnímate celé mala by to byť dovolenka ,alebo len sa má žena starať počas MD o manžela dieťa a domácnosť ??

Ja som jednotka