Trojročné dieťa hryzie iné deti
Trojročné dieťa v hneve hryzie iné deti, aj staršieho súrodenca. Ako by ste to riešili ako jeho rodič?
@klarissa25 Kto mu to má vrátiť? Jeho rodič alebo pohryzené dieťa?
@janiela6 rodič...
Aj to uhryznute dieta...
@rybka80 👍👍👍👍
@janiela6 veľa trpezlivosti.. Ak to urobí znova, jasne dajte najavo, že to je zlé. Žiadajte aby sa ospravedlnil. Aby pochopil, že ubližuje druhým dětem, že tak nebude mať kamaratov. Vysvetlite mu, že hnev, smútok aj plač sú normálne. Ale nie hryzenie. Pochváľte ho, ak správne zvládne svoje emócie..
My sme vysvetlovali.zakazovali hrozili sa dokola a absolutne vobec to nepomahalo.raz.som ju kusla naspat a viac to uz nespravila.tot osobna skusenost..nehovorim ze je to najstastnejsie riesenie ale u nas zabralo..
@janiela6 ked niekoho pohryzie tak v prvom rade začni ľutovať pohryzene dieta. Zistuj, ci je v poriadku, ci netreba obklad, pofukaj, polutuj ho. Uvidís, ako tvoje bude pozerať s otvorenými ústami co sa deje. Až potom začni riešiť tvoje dieťa a trvaj na tom aby sa ospravedlnilo. Musí vidieť, že ublizilo. Nestačí sa ospravedlniť.
Teda najprv rieš pohryzene dieta, až potom sa sustred na tvoje
(To som si prečítala, nie som taká mudra😅, pretože aj moja 1,5r dcera ma také tahy)
My s mužom sme sa s nou tak salili, ze ju hryzieme do noziciek ruciciek...v rámci blaznenia. Tak robi to aj ona nám keď sa niekedy veľmi rozkekesi, s tým rozdielom ze nas ,,nehryzka" ale zahryzne sa ako pitbull a nepusti 🤔🙄

Uhryznut jeho....a vždy keď to urobí on vrátiť mu to...