Ublíži mesačnému dieťatku zmena prostredia?
Ahoj, malý má mesiac a pol a chcela by som zo svojho mesta preč o 40 km ďalej. Ale trochu sa obávam či mi neostane chorý. Máte skúsenosti s premiestnovanim v tak skorom veku dieťaťa? bolo niečo vašim detickam? Ale naopak nemám sa čoho obávať
@fronculka ahoj vubec se nemas ceho bat..od cca trech tydnu jezdim s malou pravidelne k rodicum a to mam 230km a bylo vzdy vse ok...malemu miminku je jedno kde je..cestovani lepe zvlada v nizsim veku takze kdyz ho takzo od mala nattenujes na cestY bude to i potom ok..nase mala uz bude mit 5let a cestu zvlada uplne v pohode a jedzim sama s ni autem 🙂 a malemu mimcu je to fakt fuk hlavne ze ma plne brisko a prazdnou plinku 😉
chory podla mna, nie.. mozno trocha nervoznejsi (to ale zavisi od povahy), ale pokial sa nestretne so ziadnym virusom, chory by nemal byt.. ked budes prinom, bude to v pohode.. 🙂 ja som s tak malym dietatkom nikam nesla ani raz, ale co mam znamu, jedna isla aj na dovolenku k moru a babo to vraj zvladlo najlepsie z rodiny 🙂
Ďakujem vám on je kľudnej povahy kde ho položíme tam leží je mu jedno keď pootvori očká a vidí má pri sebe je kľudný a spokojný ja som sa len bála aby mi neochorel ale ak vravíte že nie tak si kľudne vycestujeme 🙂
40km? Ved to je 30 minut jazdy...
Co maju povedat matky, co maju tolko k lekarovi?
A ked 2 hodiny vonku kocikujes?
Ak mas na novom mieste podmienky na starostlivost o dieta, neries a chod.
Neublíži. My sme s 3 týždňovou dcérkou jazdili síce 17 km do susedného mesta k lekárovi, ale museli sme to otočiť niekedy aj 2x ten deň. A dnes môžem skonštatovať, že dcérke jazda autom prišla prirodzená a brala to ako normálnu vec. Nemali sme problém ako s ročnou cestovať do zahraničia na dovolenku. Zato so synom sme nejazdili ako maličkým pravidelne a vidieť ten rozdiel.
so syncekom sme od cca3 tyzdnov cestovali 170 km na vikendy domov z manzelovej prace a nezanechalo to na nom ziadne nasledky /a to bol predcasniatko/.
S dcerkou sme v necelom mesiaci jej zivota boli na tyzden u mojich rodicov 120 km od domu, nakolko manzel bol sluzobne odcestovany... ziadne choroby ani nic zle sa nedialo.
Tak ako ti pisali dievcata, babatko potrebuje hlavne teba a elemantarnu hygienu okolo seba, inak je mu uplne jedno na akej adrese je 🙂

take babo riesi len mamu. kde je mama, tam je domov. my s malou cestujeme od skoncenia sestonedelia na vikendy, a rovnako to bolo aj predtym s malym. jedine, co riesime, je, aby nikto v okoli nebol chory.