Uplakané 6 týždňové bábo
Ahojte mamicky mate aj vy niektora take strasne urevane babatko, ze chce byt cely den na rukach. Ani spat nevie v postielke cez den? Moja sa po polozeni do postielky zobudi do 7 minut. Dakujem
@saty.predaj a inak aj plakat som nechala. Malo to opacny efekt
@mmoni89 dakujem
@kvetinka75 dakujem
Poradim len jedno,vydrzat..mas nadej,ze raz to prejde..dcerka taka bola,velmi narocne dieta..ked sa mi narodil syn,nechapala som,ze nereve,ze aj ked nespi,kludne lezi v postielke,no proste uplny opak..dnes ma dcerka 6 rokov a uz len s usmevom spominame,aky to bol s nou zahul 😂
@saty.predaj
Mala som také deti 2. Prvý spával len v šatke alebo v manduce cez deň. Ja som nebehala kilometreeeee, všetky spánky len na mne. Druhé dieťa bolo to isté, len šatka alebo manduca. Keď som ich zložila, hneď boli hore a nervózne urevané deti, nestálo mi zo za to. Zvykla som si na to a brala som to tak ako to bolo. Pri prvom som mala nervy, ale keď už som mala druhé, vedela som, že to skončí, tak som neriešila. Syn začal spávať v kočíku 8mesačný, dcéra 6mesačná. Ale najprv len v idúcom, inak hneď hore, potom som už len pohojdala na balkóne a spali. Ja na deti, ktoré ženy dajú do postieľky a oni tam zaspia a spia kukám ako na paranormálny jav.
moja bola urevana do pol roka. ani neviem ako som to vydrzala😂
Pri prvej dcerke zabralo dojcit ju v deke, s ktorou som ju polozila potom do postielky - ich casto budi to, ze postielka ma chladnejsiu teplotu. A pri synovi teraz zavinut - neverila som na to, ale skusila som ked mal 6 tyzdnov zavinut do plienky a zrazu sa prestal metat a ochkat, zavrel oci a zaspal. Tak uz mam zavinovacku kupenu 👍👍👍👍
@saty.predaj áno, aj my sme mali také bábätko.. celý deň len na rukách. Spávala len v kočíku alebo na prse.. potom sa to celkom ukludnilo do cca 4 mes.. ale už ani to nie je realita v poslednej dobe 😳
@saty.predaj dnes zavinuty o odmej vecer, spal do 1:40... teraz zavinam na dalsi spanok..
@shades3 zlaty 🙂 nasa nechce cumel. Tu zavinovacku mam aj ja. Summer infant. Aj cez den davate do zavinovacky?
@shades3 och to je parada, my sme perinkovali ale potom zacalo byt horuco tak som kupila takuto ulitku a to mi ovrieskal ☹
@saty.predaj skús si ľahnúť vedľa nej. Keď hlboko zaspí, nezobudí sa po tvojom odchode a ty oddýchnutá stihneš skôr porobiť zameškané
@saty.predaj cez den nie, ked ho starsia neotravuje, tak spi cez den super.... lebo viac papa cez den podla mna..
@marvin1234 iha... no my mame aj v horucavach chladok v byte, mame stale zavrete drevene okenice, tak asi to pomaha..
@saty.predaj náš malý tiež nechcel ležať, iba sa na rukách nosiť. Potom sme zistili, že má reflux a koliky, preto bol stále mrzutý. Pomohol nám coliprev pred každým kojením a klinový vankúš v postieľke a aj v kočíku. Doteraz tak spáva ( 4,5 mesiaca má) klinový vankúš a nohy vyložene na vankúši, alebo zrolovanej deke, aby nemal bruško natiahnuté. Pretáčať na bruško sa začal pred mesiacom a aj to pomáha, jednak sa vyprdí a na druhej strane sa tak unaví a lepšie potom spí.
@shades3 tak ona cely den chce byt na rukach. Nevie zaspat v kociku alebo postielke.
@saty.predaj ak nemas okrem neho dalsie tri deti, tak sa na vsetko vykasli a kludne ho na tych rukach maj, za chvilku pojde do skoly a ani si nepomenies 😀 . Deti sa rozmaznavaju uplne inak. Urcite nie v par mesiacoch tym ze su pri mame ☺
@saty.predaj skúsila si si s ňou ľahnúť na veľkú posteľ a rukou ju objať? Potom keď hlboko odfukuje odísť, opatrne urobiť ohrádku z rolovaných vašich paplónov, cítilaby aj vašu vôňu. Aby si ju mala pod kontrolou, baby kameru namontovať
@domak2 len dve :D
@jannyr kupim coliprev 🙂
@eva8 to s vecami okolo som skusala ale tiez to nezabralo. Ved uz len 2 mesiace a byde lepsie : D
A nechcem byt mudra, ale skúšaj skusaj cumel...je to veľký pomocník, no zlý pan...v rozumnej miere si s nim velmi pomozes do budúcna..nasa az po par týždňoch vzala cumel...len skusaj
@nikuska_1303 skusam ale jej po chvili vypadne. Tak ju skor utisim bez neho lebo ked ho strati som na zaciatku :(
@saty.predaj veď je malička, čo čakáš? Nechápem. Buď stále pri nej, potrebuje ťa. Dojci nonstop. Neprekladaj. Radšej odid z postele kde dojcis, okolo 3 mesiacov bude lepšie. Plače lebo nemá pohodu.
nerozumiem tejto otazke....fakt, co cakas od 6 tyzdnoveho babatka? potrebuje ta - ved s tebou bolo nonstop 9mes, a necakaj, ze “este 2 mes a to prejde” alebo “kym si sadne” - nechcem ta strasit, ale po 2 mes. to prejst nemusi, naopak, moze to byt este horsie - babatka maju v tom obdobi cca aj separacne krizy a nas skoro 9mes. syn este nesedi 😉 nemas nic ine teraz na robote, len sa venovat babatku. tak s snou proste bud nonstop, spite spolu, aj cez den... mne tiez maly zaspi niekedy len na rukach a hodinu som vyradena - tak sedime na sedacke a kukam telku

@saty.predaj o to by neslo, ale ja som napriklad nemala mlieko. Tak som vsetky tie veci robila. Nosila, mojkala. Mlieko mam...a take dieta. Ja nelutujem (nie koli kojeniu, celkovo), hoci obcas je to tazke.